in

Farma 5: Srednji prst za Zoricu Marković od Lepog Miće – Ti si mrtva za mene!

Zorica Marković i Lepi Mića ušli su u još jednu svađu i orkšaj koji je bio propraćen klasičnim načinom svađanja na Farmi, psovkama i unošenjem u lice.
Cela rasprava je počela oko ogovaranja, a pevači su se prepucavali ko je koga više ogovarao na Farmi. Mića je Zoricu nazvao „ološem“ i „smradinom“, a ni pevačica nije bila ništa blaža od njega. Spominjao se i Zoricin restoran, Mića je govorio kako je on konobar i nije ga sramota zbog toga, a potpuno konfuzni pevači su samo skakali sa jedne teme na drugu i nastavljali svađu.
Zorica i Mica 2
„Ti si mrtva za mene“, rekao je MIća, a Zorica mu je poručila to isto dok su nastavili da se jedno drugom unose u lice. Mića i Zorica su toliko psovali da je produkcija morala da pušta cenzuru dugačku skoro minut u nekim situacijama. Tokom jedne od dužih cenzura, Zorica je vikala na Miću i on na nju, a onda su jedno drugom pokazivali srednji prst koji su usmeravali ka ustima „protivnika“.
Zorica i Mica 3
Situacija se smirila, ali se rasprava nastavila. Ipak, bez vikanja i psovki. Mići nije puno trebalo da se ponovo iznevira, počne da psuje i viče. Dok su se njih dvoje drali po trpezariji, ostali farmeri su obavljali svoje poslove i potpuno ih ignorisali, s obzirom da je sve, sem tuče, već postalo sasvim normalna stvar na imanju.
Balkan Lifestyle/Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

A SAD MALO SMEHA – Auto oglasi-povoljno!?!

Sumanuta ljubomora: Stavlja ga na detektor laži kad se vrati kući, zabranila mu da gleda žene na TV-u i u časopisima!