in

Goga Sekulić ušla u prazan stan: Svekrva iznela sve stvari! (Foto)

Pevačica Goga Sekulić u petak u 13 časova u pratnji policije i sudskih izvršitelja vratila se u stan bivše svekrve Zorice Terzin, iz koga je nasilno iseljena pre dva i po meseca. U stanu nije zatekla svoj nameštaj, kao ni umetničke slike koje je navodno posedovala.

Gordana Sekulić povratila je stanarsko pravo, koje joj je nasilno oduzela bivša svekrva Zorica Terzin, kada je u njenom odsustvu 23. avgusta zamenila bravu na ulaznim vratima. U sudskom procesu okončanom prošlog meseca donešena je mera da pevačica ima pravo da koristi stan u kojem je živela sa pokojnim suprugom Igorom Ramovićem od novembra prošle godine, do njegove smrti.

Kako Terzinova nije pristala da je pusti da se vrati u njen stan u Sarajevskoj, Goga Sekulić je danas u pratnji familije, sudskih izvršitelja, svojih advokata i policije došla u Sarejevsku ulicu gde joj je vrata od stana otvorio muškarac blizak Terzinovoj.

goga-sekulic 4

 

„Zorica je pobegla i ostavila ključ. A iznela je sve stvari, u stanu nema apsolutno ništa. Sada ću krivično da je gonim i idem pravo u policiju da prijavim šta mi je sve ukrala“, rekla je Goga po izlasku iz stana u kome se zadržala petnaestak minuta.

Za to vreme promenjena je brava na stanu, posle čega je pevačica sa svojom svitom napustila zgradu, dok je u stanu ostao predstavnik porodice Sekulićkinog bivšeg supruga, koji nije želeo da komentariše slučaj.

Balkan Lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

A SAD MALO SMEHA – Auto oglasi-povoljno!?!

Sumanuta ljubomora: Stavlja ga na detektor laži kad se vrati kući, zabranila mu da gleda žene na TV-u i u časopisima!