in

Maya Berović ušla u studio!

Posle uspeha sa poslednjim cd-om, koji joj je doneo dosta nastupa i kojim je pomerila granice svoje popularnosti, Maya Berović je dugo i pažljivo birala nove pesme.Posle više od godinu dana preslušavanja pesama, Maya i njen tim su izabrali nekoliko pesama, pa lepa pevačica ovih dana svoje slobodno vreme provodi u studiju, gde snima iste.

„Dugo i pažljivo smo birali pesme koje će se naći na novom cd-u.Tačno sam znala šta hoću i odlično sam se razumela sa Marinom Tucaković, koja je autor pesama.Toliko dobro smo skapirale jedna drugu, da bukvalno sve što mi je ponudila je bilo to to, tako da sam ovih dana ušla u studio i polako se snimaju nove pesme“-kaže ponosno Maya.

Međutim, mi smo se zatekli sa njima u studiju, kada se jedan tekst menjao na licu mesta, pa nas je zanimalo o čemu se radi!?

„Da, to je tekst za pesmu na koju ja najviše tipujem.Taj dan kada sam snimala, Marina je došla do studija i dok me slušala kako pevam, pozvala me je da promenimo jedan deo.Iskreno, nisam bila baš za to, jer je to pesma koja se meni najviše sviđa, ali kada mi je rekla deo strofe koju želi da ispravi, nisam mogla da verujem koliko to bolje zvuči.Ona je neverovatan autor i tačno zna i oseti da može bolje.Sada već mogu da kažem, da je ta pesma definitivno moj favorit i ubeđena sam da će biti apsolutni hit“-priznaje Maya.

Ipak, na nove pesme ćemo morati sačekati još neko vreme, jer kako nam je pevačica priznala, neće žuriti sa izlaskom novog cd-a, jer sa starim pesmama ima još uvek dosta posla i poziva sa svih strana, a i želi da sve bude odlično odrađeno, bez greške.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

A SAD MALO SMEHA – Auto oglasi-povoljno!?!

Sumanuta ljubomora: Stavlja ga na detektor laži kad se vrati kući, zabranila mu da gleda žene na TV-u i u časopisima!