in

ŠABANOVA SUPRUGA: Na operaciju mora zbog cigareta, njegovog najvećeg poroka!

Kao glavni problem narušenog zdravlja Šabana Šaulića, kralja narodne muzike, njegova supruga Gordananavodi njegov najveći porok, konzumiranje cigareta.

Šaulićeva je nakon jučerašnje objave o operaciji vena kojoj Šaban mora da se podvrgne progovorila i potvrdila informaciju, a potom otkrila koji su uzroci ovog njegovog problema, koji će, kako kaže, uskoro rešiti.

„Šaban je dobro, jeste, bio je u Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ i tamo su mu predložili da operiše vene što pre. On se nije mnogo potresao zbog toga jer se dobro oseća i to nije ništa strašno. Znate da on mnogo puši, pa je i to problem, ali biće sve u redu. Cigarete su mu najveći problem“, mišljenje je Goce, koja dodaje da je problem s venama kod Šabana otkriven slučajno, kao i da sa operacijom neće žuriti.

„To je bila rutinska kontrola i nismo očekivali da će nešto biti loše, ali eto, predložili su da operiše vene i to će biti početkom februara. Možda je sve ovo moglo ranije da se obavi, ali Šaban ima dosta obaveza, pa smo ostavili operaciju za posle praznika“, izjavila je potpuno bezbrižno Šabanova supruga i dodala da su mnogo mirniji jer se pevač leči kod vrhunskih stručnjaka.

„Ovo nije ništa dramatično, tako da nemamo šta da krijemo. Ja želim da se ovom prilikom zahvalim svim prijateljima, kolegama i medijima koji su se raspitivali za Šabanovo zdravlje. On je dobro i imamo sreću da Šabana leče vrhunski stručnjaci i zbog toga smo mnogo mirniji“, rekla je Goca, a potom ponovila glavni uzrok Šabanovog zdravstvenog problema.

Opet kažem da Šaban mnogo puši, pa se nadam da će posle svega i to smanjiti“, kaže Goca Šaulić, koja ovim putem po svemu sudeći malo i prekoreva supruga, ali sa najboljom namerom.

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

A SAD MALO SMEHA – Auto oglasi-povoljno!?!

Sumanuta ljubomora: Stavlja ga na detektor laži kad se vrati kući, zabranila mu da gleda žene na TV-u i u časopisima!