in

Bora Čorba brani Željka Joksimovića: Kristini Kovač su promakla dva falša, Željko je pedagog!

Roker podržao pop pevača…

Iako se konflikt između Kristine i Željka o interpretaciji malog Harisa iz Sarajeva desio u prošloj epizodi „X Faktora“, a potom nastavio i na društvenim mrežama, i dalje se o tome polemiše! Među javnim ličnostima postoje podeljene strane o tome ko je u pravu, a u nedavno prikazanoj emisiji „X star“ Bora Djordjević je jasno izneo svoj stav.

Pošto je video prilog iz emisije Bora Čorba je rekao voditeljki: „Željko je apsolutno u pravu! Nadam se da mi Kristina neće zameriti, ali Željko je pedagoški krajnje iskreno postupio! Ne znam kako su Kristini promakla dva falša u rnb numeri, ali kad je dečko zapevao sevdalinku videlo se da je to on! Deset puta je sevdalinka zvučala ubedljivije! Svaka čast Željku kao pedagogu! Svaka čast!“ – rekao je Bora naglasivši i svoj stav da pevači uvek zvuče ubedljivije ako pevaju na maternjem jeziku: „Čak je i pokojni Toše zvučao ubedljivije kad peva na makedonskom.“ – izjavio je Bora.

Sledeća epizoda „X Faktora“ je na programu u utorak u 21:15 na tv Pink kada ćemo videti hoće li se strasti između ova dva člana žirija smiriti ili će se njihov sukob mišljenja nastaviti i ubuduće.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NE VIDITE DUPLO – Ana Kokić ima dvojnicu: Sem što liči na nju i peva kao ona!

KONCERT ZA ROMSKU DECU – Jelena Karleuša nastupa zajedno sa Goranom Bregovićem!