in

Sumanuta ljubomora: Stavlja ga na detektor laži kad se vrati kući, zabranila mu da gleda žene na TV-u i u časopisima!

Žena kojoj je dijagnosticirano rijetko stanje koje uzrokuje sumanutu ljubomoru, natjerala je svog zaručnika na detektor laži svaki put kada se vrati kući, kako bi bila sigurna da joj je vjeran, piše Daily Mail.

Debbi Wood (42) iz Leicestera je toliko paranoična da će je njen partner Steve Wood (30) prevariti, pa zbog toga provjerava njegov telefon, e-mail, bankovne izvatke u potrazi za tragovima nevjere.

Steveu, koji je počeo izlaziti sa Debbi 2011. godine, takođe je zabranjeno da gleda žene na televiziji ili u časopisima. Doktori su otkrili da gospođica Wood pati od Othello sindroma, psihijatrijskog poremećaja koji uzrokuje da pacijenti vjeruju da su njihovi partneri bili nevjerni, iako za to nemaju dokaza.

“Laknulo mi je kada sam saznala šta nije u redu sa mnom, ali preda mnom je još dug put. Čak i ako Steve izlazi na 15-ak minuta do prodavnice da kupi litar mlijeka, stavljam ga na detektor laži čim se vrati”, rekla je Debbie.

“Brinem da nije očijukao sa prodavačicom i samo želim da znam istinu. Mislim da je on prekrasan, ali nije u tome problem – radi se o tome mogu li mu vjerovati da ne gleda druge žene kada izađe sam napolje. Ne želim da onj misli da su one zgodne. Ako ste u vezi i ako ste zadovoljni svojim partnerom, trebate gledati samo tu osobu”, rekla je Debbie koja se nakon deset godina provedenih u SAD-u vratila natrag u Veliku Britaniju prije tri godine, jer joj se raspala trogodišnja veza koja ju je ostavila devastiranom.

Srce joj je bilo slomljeno toliko da je obećala da više nikada neće biti u vezi. Doktori vjeruju da je emotivna trauma uzrokovala njenu bolest.

S druge strane, nezaposleni 30-godišnjak priznaje da život sa njegovom partnericom zna biti težak, ali da vrijedi.

“Ponekad sam nervozan kada idem na detektor laži i rezultati nisu uvjerljivi jer mi srca jako lupa, a zbog toga onda Debbie sumnja u mene. Onda moram jednostavno da joj kažem da je nisam varao i da je molim da mi vjeruje. Spreman sam na ovakve stvari, jer znam da smo srodne duše. Ona je za mene posebna i malo ljubomore tu i tamo neće ništa promijeniti”, kaže Steve.

Balkan lifestyle/Oslobodjenje.ba

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NE VIDITE DUPLO – Ana Kokić ima dvojnicu: Sem što liči na nju i peva kao ona!

KONCERT ZA ROMSKU DECU – Jelena Karleuša nastupa zajedno sa Goranom Bregovićem!