in

Tajne vrućeg seksa!

Kada želite da unesete dodatno uzbuđenje u svoj seksualni život, ponekad vam uspe, a ponekad ne. Izbegnite promašaje uz naše savete…

Čak i strastvena devojka, kao što verujemo da je jedna Cosmo cica, može da zapadne u monotoniju, a da to i ne primeti. Otkrijte u kojoj je fazi trenutno vaš seksualni život i učinite sve što možete da što pre ispravite sve eventualne nedostatke. Odgovorite iskreno na sledeća pitanja i kod svakog “ne” odmah prionite na posao…

1. Da li ste mu ikada priredili šou od kojeg mu se zavrtelo u glavi?

Momcima najprivlačnije deluju devojke koje su zadovoljne sobom i uživaju u ponosnom šepurenju ispred njih. Ali to golišavo paradirenje nije samo podsticaj za njega. Kada budete videli kako vas upija pogledom, napalićete se još više! Dok pozirate ispred njega, počnite da skidate krpice, gledajući ga pravo u oči. Mučite ga scenama milovanja svojih grudi ili dodirivanjem njegovog stomaka, kolena ili leđa. Na kraju mu pružite zadovoljstvo pokazivanja najpoželjnijeg dela svog tela. Raširenih nogu sedate na stolicu ispred njega, tako da vaša “rajska vrata” budu u njegovom vidokrugu. Tada počnite senzualno da se mazite uz pravilo “sme da gleda, ali ne sme da dira” dok vi ne budete rekli drugačije.

2. Kada ste poslednji put vodili ljubav duže od 15 minuta?

Kada se dobro upoznate i shvatite šta onog drugog pali, sve obično ide kao podmazano i vi zaboravljate da odlaganje zadovljstva ima svoju prednost. Što odnos bude duže trajao više ćete se predavati jedno drugom, a orgazam koji će na kraju uslediti biće eksplozivan. Najbolji način da produžite seks je često menjanje poza. Na taj način će i vaša vagina biti stimulisana iz više uglova, a samim tim će se povećati i vaše uzbuđenje. Da biste izmenjali što više poza, počnite od misionarske. Kada se dovoljno napalite, pređite na nešto uzbudljivije. Sedite na njega, tako da ga skroz obgrlite rukama i nogama, a kada uzbuđenje dostigne vrhunac, lezite na bok tako da on prodre u vas otpozadi. Posle nekoliko minuta totalnog haosa, prebacite se u „kučeću pozu“ i dozvolite mu da vam stimuliše klitoris sve dok ne eksplodirate od zadovoljstva.

3. Kada ste mu se poslednji put potpuno prepustili?

Seks bi ponekad trebalo da izgleda kao seansa masaže. Znači, prepustite se uživanjima od glave do pete. Ne znači da bi trebalo samo da ležite kao klada, već da reagujete i dozvolite muškarcu da vas usreći. Osim toga, vašem dečku će prijati što može da vas mazi i ugađa vam, jer zna da će vas to bolje pripremiti za sam čin vođenja ljubavi.

4. Koliko je prošlo od kada ste „ono“ radili van spavaće sobe?

Ako seks svedete samo na spavaću sobu, nestaje draž iščekivanja gde će se i kada dogoditi. Faktor iznenađenja i eventualna opasnost da će vas neko uhvatiti na delu jedan su od najjačih afrodizijaka. Dakle, menjajte mesto. Međutim, ako ne želite da balansirate na granici sa egzibicionizmom, zaskoči ga u kuhinji ili trpezariji, a o kupatilu da i ne govorimo! Ukoliko se opredelite za  kuhinju, neka on sedne na stolicu, a vi na njega. Licem se okrenite ka stolu i pridržavajte za ivicu, noge obavijte oko nožica stolice zbog stabilnosti i lagano zaplovite …

seksi par

 

5. Kad ste poslednji put bili inicijator?

Muškarci obožavaju kada im devojka jednostavno skloni ruke iza leđa i preuzme inicijativu. Da bi mu stavili do znanja da uzimate stvar u svoje ruke, pogledajte ga pravo u oči i recite: „Ne mrdaj. Ja sam zadužena za to da se ti osećaš bogovski“. Počnite da mu ljubite vrat, ramena i grudi. Sigurno će pokušavati da vas dotakne, ali nemojte mu dozvoliti. Milujte ga usnama svuda po telu: od ušnih školjki, pa do unutrašnjih delova butina, ostavljajući najslađe za kraj. Kada mu penis postane čvrst, a ni vi, ni on više ne možete da se suzdržite, častite ga pentranjem na njegovu „planinu“, dok mu i dalje držite vezane ruke. Ova igra oboje će dovesti do tačke usijanja.

6. Da li ste ikada doneli neku „igračku“ u krevet?

Igračke iz seksi šopa ne služe da nadoknade fluid koji ne postoji, već da parovima koji se fantastično slažu u krevetu učine seks vatrenijim!  Ukoliko niste spremni za to, pokušajte da se zabavite nekim zanimljivim predmetom iz kuće (ali nemojte ništa da stavljate u sebe). Da li vašeg dečka možda pali iscepana odeća? Obucite neke iznošene mrežaste čarape i dozvolite mu da ih zubima strgne sa vas i iskida. Posle nekoliko ovako strastvenih večeri, shvatićete koliko je mašta važna u krevetu.

7. Da li ste otkrili dečku svoje perverzne fantazije?

Fantazije nam omogućuju da se prepustimo onome za čim najviše žudimo u krevetu! Zbog toga otkrivanje vaših snova postaje muzika za njegove uši. Prvo mu ispričajte svoju najbezazleniju fantaziju, pa ako na to dobro odreaguje (a verovatno hoće), nastavite dalje. Ostvarivanje maštarija omogućiće da se oslobodite inhibicija u seksu, postanete neko drugi i dobro se zabavite.

8. Da li koristite ruke kako biste pojačali obostrano uzbuđenje?

Svejedno da li milujete sebe ili njega, ruke mogu da podgreju atmosferu i naprave darmar! Nežno štipnite njegove bradavice ili provuci prste kroz dlačice koje niko drugi ne vidi. Dopustite da vaši prsti slobodno istražuju vaše i njegovo telo, jer ćete tako otkriti nove erogene zone. Na primer, dok sedite na njemu kad vodite ljubav, okrenite se nazad i vrhovima prstiju ili noktima pažljivo dodirujte njegove „loptice“. Kada je on gore, udarite ga po zadnjici ili uradite nešto slično… Bilo šta da uradite sa njegovom zadnjicom u toku seksa – izbezumiće ga.

9. Da li ste nekada zagnjurili glavu i nestali među njegovim nogama?

U delu iza testisa ima toliko nervnih završetaka da taj predeo izgleda kao minsko polje kada je o uzbuđenju reč.  Neke devojke vole da golicaju partnera vlažnim jezikom u delu oko anusa, testisa, pa sve do vrha penisa. Ako ga „obrađujete“ dok stoji, povlačite prst od kraja njegovih leđa, preko zadnjice, posebno se zadržavajući na delu kože između anusa i testisa koji burno reaguje na stimulaciju. Još bolje, sačuvajte ovaj trik za trenutak kada vidite da je na korak do orgazma. I, naravno, partite njegove reakcije i usklađujte ih sa akcijom.

Balkan lifestyle/Cosmopolitan.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NE VIDITE DUPLO – Ana Kokić ima dvojnicu: Sem što liči na nju i peva kao ona!

KONCERT ZA ROMSKU DECU – Jelena Karleuša nastupa zajedno sa Goranom Bregovićem!