in

ANEGDOTA IZ BANJE – Suzana Mančić: Da štapa nije bilo, smuvala bih frajera!

Suzana Mančić se oporavlja u banji, ali se ne oseća baš ženstveno zbog štapa pomoću koga hoda…

 Evo kako je ona opisala zašto zbog štapa nije „startovala“ jednog zgodnog muškarca:
– Već neko vreme hodam sa štapom, kažu veoma seksi, ali to mi i nije neka uteha. Ovde u Kanjiži, trudim se iz petnih žila da stanem ponovo na svoje lepe noge. Jer, evo primera kako razmišlja žena sa štapom.

– Hodam dugim hotelskim hodnikom ka svojoj sobi, kad ispred mene se gipkim korakom kreće muškarac. Ali, kakav muškarac! Visok iznad proseka, ima ga u ramenima, dobar bademantil i skup peškir, dovoljno govore o svom vlasniku, otkrivajući lepo oblikovane, snažne listove, nedepilirane – moliću lepo. Pravo muško nađoh u ovoj banji, gde prosek godina loše utiče na libido. Pratila sam ga i meračila sa zadovoljstvom, oslanjajući se na prokleti štap! Da štapa nije bilo, osećala bih se sigurno i moćno, i započela bih razgovor sa ovim zgodnim muškarcem. Pitala bih ga nešto, iako sve već znam, gde je bazen, na primer, ili gde je ovde levo! Bila bih duhovita i neposredna i šta sve ne! Ali, zbog štapa, reših da ostavim to za sutradan.
– Sutradan, bez štapa, oslonjena na recepciju i okuražena, na putu do bazena, zastala sam da moj zgodni dasa naiđe. Prođoše svi, ali njega nema. Pa gde je vaš gost?, pitam recepcionera, opisujući njegovo zgodno lice, sve sladeći se u sebi od pomisli na ono lepo telo. Otišao je jutros, odgovara recepcioner. Propuštena prilika je propuštena prilika. Propuštena prilika nema drugo ime, zar ne? Utehu sam našla, to popodne, u kremastom, blagom i neodoljivom kolaču Rigo Janči. Jes’ bio dobar, ali ipak nije ublažio gorak ukus nesigurnosti. Pa šta ako imam štap? Da li sam manje pametna, manje ženstvena, manje Suzana?
Uskoro ću hodati bez pomagala, a sebe ću častiti još jednim kolačem. Kakvim? E, to ćemo videti još.
Balkan lifestyle/Dobar život

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Tajne vrućeg seksa!

AKO BAŠ MORA – Goca Božinovska: Snimala bih seksi scene sa Džordžom Klunijem!