in

ISKREN – Saša Popović: Zbog Lepe Brene sam operisao kilu dva puta!

Gostujući u emisiji Ivana Ivanovića, direktor Grand produkcije je govorio (između ostalog) i o nastupima koje je imao sa Lepom Brenom, zbog kojih je dva puta završio na operacionom stolu.

Saša Popović je konačno pristao da bude gost popularnog voditelja sa Prve televizije.

Tokom gostovanja, čelnik Grand produkcije je pričao o svojim prvim muzičkim koracima, svojim snovima da postane fudbaler, ali je najviše govorio o nastupima koje je imao sa Lepom Brenom širom bivše Juge.
„Mi smo žarili i palili gde god da smo svirali. Imali smo razne koreografije, ali svakako je najupamćeniji potez kada ja Brenu dižem na ramena. To je bilo jako atraktivno tokom osamdesetih! Publika je baš volela taj deo“, prisećao se Saša i našalio se kako je Madona iskopirala Brenu, jer je sličnu koreografiju imala tek pre neku godinu.
Ipak, takav atraktivan nastup, praktikovan skoro 15 godina, Popovića je koštao zdravlja.
„Ponosan sam na to što sam svirao harmoniku i što sam dizao Brenu na ramena, ali je malo poznato da sam dva puta operisao bruh zbog toga“, rekao je Popović.
Ivanović se našalio u svom maniru i rekao kako je trebalo da počne da je „nosi“ kasnije, kada je Brena „skinula neko kilo“.
Balkan lifestyle/Mondo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Tajne vrućeg seksa!

AKO BAŠ MORA – Goca Božinovska: Snimala bih seksi scene sa Džordžom Klunijem!