in

LEKSINGTON BEND: Zamalo da nastradaju na snimanju spota!

Leksington bend preživeo je pravu dramu kada su pre nekoliko dana snimali spot zapesmu „U srce udaraj“! Dok su u beogradskom KPGT pokušali da završe poslednji kadar, tegovi koji drže kran su se otkačili, udarili u rasvetu, pa su se i kamera i svetlo razbili u paramparčad, čime je i samo snimanje naglo završeno. Kako je rasvetno telo stajalo neposredno ispred gitariste Miloša Vuksanovića, pravo je čudo što mu nije palo na glavu, već je samo delom okrznulo gitaru.

– Krenuo je plejbek i odjednom je nešto puklo – kaže gitarista i dodaje:
– Sve se desilo u jednoj sekundi! Odskočio sam i tada shvatio da je kran doslovno mogao da me ubije. Osigurač koji drži kontrategove je popustio, oni su pali i udarili u reflektore, koji su tik ispred nas popadali.

Kako nam je Miloš još rekao, uništeno je svetlo, razbijen objektiv, gitara je stradala, ali su im bar glave ostale na ramenima. Iako su imali ideju da urade i neke crno-bele kadrove za sledeći spot, momci su ovim završili snimanje, srećni što su bar jedan priveli kraju. Inače, najveći deo ovog spota, koji će uskoro doživeti premijeru, sniman je u Parizu.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KONCERT ZA ROMSKU DECU – Jelena Karleuša nastupa zajedno sa Goranom Bregovićem!

Bojan Bjelić: Ko se ruga…poplavi mu jezik (FOTO)