in

Najduži brakovi poznatih: Izuzeci koji ruše pravilo!

Priče o kratkim ljubavnim aferama i bračnim prevarama poznatih ličnosti češće su od onih o vezama koje prkose vremenu. A ti retki slučajevi dugih estradnih brakova potpuno su jedinstveni. Neke su pratile glasine o neverstvu, neke skandali nisu doticali, a jedan od njih je „preživeo i jedan razvod“ i nastavio da traje. U vreme kada je brak i kao ideja i kao stvarnost poljuljan, ovi parovi brane njegovu čast.

MILENA DRAVIĆ I DRAGAN NIKOLIĆ

Milena Dravić i Dragan Nikolić kao sinonim dugog i stabilnog braka

Milenu Dravić i Dragana Nikolića spojio je film. Upoznali su se na snimanju „Horoskopa“ 1969. godine, a dve godine kasnije venčali. Brak koji traje više od 40 godina zakljulčen je na neobičan način.

– Usred snimanja jednog filma, zamolili smo reditelja da nas pusti na pauzu. Poveli smo i našu kumu Seku Sablić i otišli u opštinu Vračar da se venčamo. Nakon venčanja smo se vratili na snimanje, i nastavili da radimo. Zanimljivo je da nemamo nijednu fotografiju sa venčanja, niko nas nije fotografisao – izjavila je nedavno Milena Dravić u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“.

Supružnici za koje bi se reklo da su stvoreni jedno za drugo, pokazali su da su odlični i profesionalni partneri.  U produkciji RTV Beograd od 1972 do 1974 emitovan je njihov veoma popularan šou „Obraz uz obraz“.

MARINA RAJEVIĆ SAVIĆ I DUŠAN SAVIĆ

MARINA RAJEVIĆ SAVIĆ I DUŠAN SAVIĆ

 

 

Autroka emisije „Dok anđeli spavaju“ Marina Rajević Savić i fudbalska legenda Dušan Savić venčali su se 1982. u jednom beogradskom restoranu. Prošle godine na istom mestu proslavli su tri decenije braka.

I dok su na svadbi sa njima bili porodica i kumovi, 30 godina njihove obeležili su sa svojom decom, sinovima Vujadinom i Urošem, njihovim partnerkama, Tijanom Savić i Mirkom Vasiljević i unukom Andrejem.

Pored Andreja, Marina i Dušan imaju unuku Lenu. Uskoro će njihova porodica dobiti još jednog člana, mlađi sin Vujadin sa nevenčanom suprugom Mirkom očekuje drugog sina.

Savići važe za jedan od najstabilnih javnih parova koje nije uzdrmao nijedan trač.

BRANKA PUJIĆ I DRAGAN JOVANOVIĆ

BRANKA PUJIĆ I DRAGAN JOVANOVIĆ

 

Pored Milene Dravić i Dragana Nikolić sledi još jedan par koji spaja ljubav i ista profesija. Branka Pujić i Dragan Jovanović venčali su se 1992. godine u jednom beogradskom restoranu sa pogledom na Kalemegdan. Venčanje je usledilo dve godine posle prvog poljupca.

Kako je glumica, ranije izjavila njenom suprugu se upornost na kraju isplatila.  Za medeni mesec par je izabrao zamak Dunđervski.

I danas Branka i Dragan gde god da se pojave u javnosti izgledaju veoma zaljubljeno jedno u drugo, ostavljajući utisak kao da su na početku veze.  Roditelji su dvadesetjednogodišnje Anđele.

BRANKA I DRAGAN DŽAJIĆ

BRANKA I DRAGAN DŽAJIĆ

 

Brak Dragana Džajića i njegove supruge Branke traje duže do dve decenije. Njihova ljubav krunisana je dvema ćerkama, Sanjom (24) i Draganom (22), a u najtežim trenucima koje je doživela ova fudbalska legenda kada je pre pet godina uhapšen pod optužbom da je izvršio nelegalni transfer   fudbalera Crvene Zvezde, porodica mu je bila najveća podrška.

Legendarni Džaja je probleme ostavio za sobom. Kako je izjavio u intervjuu za magazin „Puls“, supruga i ćerke su njegova najveća sreća, a Branka je ona „prava žena“.

SNEŽANA I VLADE DIVAC

SNEŽANA I VLADE DIVAC

 

Snežana i Vlade Divac  u braku su 24 godine. Imaju troje dece Luku (22), Matiju (19) i usvojenu ćerkicu Petru (15).

Nimalo pomepzno i bez mnogo reči, ovaj bračni par jačinu svoje veze pokazuje delima, odnsono dužinom trajanja svog braka.

Kako je Vlade otkrio, njihov odnos je veoma uzbudljiv, bez imalo monotonije. Za uspešan brak Snežana nema formulu. Sreća se dogodi ili ne.

EMILIJA I MOMČILO BAJAGIĆ – BAJAGA

EMILIJA I MOMČILO BAJAGIĆ - BAJAGA

 

Poznatom muzičaru Momčilu Bajagiću Bajagi 1989. godina je jedna od najznačajnih, tada se venčao sa Emilijom. ženom koja mu je pomogla da lakše „podnese teret slave“.

Brakom su krunisali njihovu sedmogodišnju vezu. Ubrzo posle venčanja dobili su sina Marka (24), devet godina kasnije i ćerku Anđelu.

– Ema je divna osoba. Da nije takva,  ne bih je izabrao za suprugu i majku svoje dece. Uvek je bila tolerantna i imala je razumevanja za moj posao – rekao je Bajaga u intervjuu za „Blic ženu“.

MILICA I DEJAN CUKIĆ

MILICA I DEJAN CUKIĆ

 

Ove godine Milica i Dejan Cukić obeležili su 25 godina braka. Ovaj značajni jubilej ispraćen je divnim gestom ovog muzičara.

Inspirisan svojom suprugom, muzičar je objavio singl „Prava ljubav“ čiji refren glasi:

– Samo to je prava ljubav, godinama isti sjaj.

Pored njih dvoje svedoci njihove ljubavi su i deca, Ana i Aleksa.

GORDANA I ŠABAN ŠAULIĆ

GORDANA I ŠABAN ŠAULIĆ

 

Veza Gordane i Šabana Šaulića mogla je da se nađe i na listi neuspelih brakova. Zajednica koja traje 37 godina nakratko je bila prekinuta razvodom. Međutim, privremeno bivši supružnici su posle razlaza odlučili da se ponovo venčaju.

Brak, prekid, pa ponovo venačnje i veza je opstala do danas. Imaju ćerke Ildu (35), Sanelu (33) i sina Mihajla (30)

A buran odnos završio je i u jednoj Šabanovoj pesmi, nazvanoj baš po najznačajnijoj ženi u njegovom životu, Gordani.

LEPA BRENA I SLOBODAN BOBA ŽIVOJINOVIĆ

LEPA BRENA I SLOBODAN BOBA ŽIVOJINOVIĆ

 

Posle spektakularnog venčanja 1991. godine u Beogradu  Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, usledile su 22 godine braka. Svadbu veka kako su je mediji nazvali, nasledio je jedan od najdužih estradnih brakova.

Povremeni tračevi o krizi u braku pratili su njihov odnos, ali su se sve takve glasine završavale na priči. Brena je izjavila da je i dalje zaljubljena u svog supruga i da se njih dvoje „ponovo zabavljaju“.

Ovaj par u barku je dobio sinove Stefana (21) i Viktora (15), dok Boba iz iz ranije veze ima sina Filipa (28).

Balkan Lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KONCERT ZA ROMSKU DECU – Jelena Karleuša nastupa zajedno sa Goranom Bregovićem!

Bojan Bjelić: Ko se ruga…poplavi mu jezik (FOTO)