in

Prozivke: Katarina je dahtala na hot lajnu i bila sa političarem a sad se neukusno nabacuje Skaju!

Gej aktivista Boban Stojanović reagovao je na izjavu Katarine Radivojević da postoje stvari u životu koje ona nikako ne bi uradila, te da podržava stav Sare Jovanović koja nije želela da u potpunosti „skine“ izazovnu koreografiju Majli Sajrus.

Katarina Radivojevic

– Katarina Radivojević koja je zarađivala dahtanjem na hot lajnu, našla za shodno da morališe nad nastupom Mylie Cyrus. Popovi privatavaju decu, a bune se protiv Prajda i pitaju se: Šta je sledeće, Parada pedofila? Ja još nisam spavao sa drugim muškarcem. Da. OMG! – iskreno je izneo svoj stav na „Fejsbuku“ Boban, i time oduševio svoje prijatelje.

Na ovu njegovu izjavu najburnije je reagovala Marina Perazić, koja takođe nije štedela Katarinu Radivojević:

marina perazic

– I meni je dotična članica žirija najbezvezniji član žirija. U stvari nikad mi se nije nešto specijalno dopala ni kao glumica, a uz to nisam nesto sklona da podržavam mlade cure koje se zabavljaju sa starijm političarima ne bi li uspjele ili se finansijski obezbedile. Ne sećam se kako se zvao taj njen, čini mi se da ga više nema na političkoj sceni!?! Neuksno mi je njeno tako ocigledno nabacivanje Wikluhu, da li je on jos uvijek u braku, nebitno je, neukusno i bez stila!!! – glasio je komentar pevačice Marine Perazić.

Balkan Lifestyle/Puls

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

KONCERT ZA ROMSKU DECU – Jelena Karleuša nastupa zajedno sa Goranom Bregovićem!

Bojan Bjelić: Ko se ruga…poplavi mu jezik (FOTO)