in

MRKA ZADOVOLJAN: Sviđa mi se kako je Sneki skinula Anu!

Milutin Mrkonjić rekao je da je gledao emisiju „Tvoje lice zvuči poznato“ i da je zadovoljan kako je Snežana Babić „skinula“ njegovu dragu.

Ana i ja smo zajedno gledali Sneki u emisiji „Tvoje lice zvuči poznato“. Oduševljeni smo imitacijom“, kaže za Mrka.

Ana i ja smo bili na slavi, ali budući da smo čuli da će je Sneki imitirati, morali smo da vidimo kako će sve ispasti. Oduševljeni smo. Pesmu je otpevala u originalu. Sneki je sjajan pevač, tako da nisam ni sumnjao da će ona to odraditi kako treba. Dobra je bila i u gestikulaciji i kretanju na sceni. Inače, meni se Sneki oduvek sviđala i ona je retka osoba sa estrade koja zaista poštuje svoje kolege. Ovom imitacijom je pokazala da poštuje i Anu“, kazao je Mrkonjić, koji je i kada smo ga nazvali, bio u društvu pevačice Ane Bekute. I ona nam je rekla da je oduševljena kako ju je Sneki imitirala.

Sve je do detalja bilo na mestu, a najslađe mi je bilo to što je ofarbala svoju kosu posle dvadeset godina kako bi što više ličila na mene. Čestitam joj! Nažalost, ostale takmičare nisam čula jer smo bili kod prijatelja na slavi, ali smatram da su svi odlični u svojim imitacijama, bar sudeći po ranijim epizodama koje sam pogledala„, kaže Bekuta.

tvoje-lice-zvuci-poznato

 

Balkan Lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

IVAN IVANOVIĆ: Svi smo potpuni kreteni kad se zaljubimo!

Horoskop za sredu 20. novembar!