in

NAVIJAČI: Tenis spojio Popovića i Kebu!

Dragan Kojić Keba i Saša Popović posle dužeg vremena pojavili su se zajedno u javnosti.
Bivši saradnici zajedno su pratili mečeve Dejvis kupa u Kombank areni. Njih dvojica dala su podršku teniserima koje je predvodio Novak Đoković u borbi sa Česima, od kojih smo izgubili. Keba manje od godinu dana ne sarađuje s „Grandom“ zbog sukoba s vlasnikom televizije Pink Željkom Mitrovićem, ali se i dalje druži s Popovićem.

Obožavaju tenis

– Keba i Saša nisu u svađi. Bilo je sitnih nesuglasica koje se svima svakodnevno dešavaju, ali nikad nisu prekidali kontakt. Oni su se slučajno našli u Areni i zajedno su pratili i komentarisali tenis, koji obožavaju. Čak su ih prijatelji i poznanici sa strane zadirkivali, pa im je bilo još zabavnije – rekao je naš dobro obavešten izvor.

Dobre komšije

Pozvali smo Kebu za komentar i on za svog bivšeg direktora ima samo reči hvale.
– Sale je uvek bio iskren prijatelj mojoj porodici. Nikad se nismo svađali i svaki eventualni nesporazum rešavamo na civilizovan način. Nemam problem da ga poslušam u pojedinim situacijama jer je on veoma mudar i dobronameran čovek. Sale mi je drag zato što je mag! – nasmejao se Keba.

Ni Saša Popović nema loše mišljenje o Kojiću.
– Keba i ja smo oduvek imali dobar odnos. Da li ćemo poslovno sarađivati ili ne, nema nikakve veze s nama kao dobrim komšijama, što mi pre svega i jesmo – kaže Popović za Kurir.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

IVAN IVANOVIĆ: Svi smo potpuni kreteni kad se zaljubimo!

Horoskop za sredu 20. novembar!