in

Da li vas bivši dečko i dalje voli?

Ukoliko se kajete zbog raskida i još uvek gajite osećanja prema bivšem momku, a pitate se da li je i sa njim isto, možemo da vam pomognemo. Postoje jasni znaci, koji će vam dati do znanja, da je još uvek zagrejan za vas.

Ukoliko biste voleli da se vratite svom bivšem dečku, ali niste sigurni da li i dalje oseća nešto prema vama, imamo rešenje. Postoje jasni znaci koji ukazuju da je vašem bivšem i dalje stalo do vas.

Raskidi nikada nisu laki, a vrlo često i neizvesni jer u trenucima prekida veze većina ljudi i dalje oseća ljubav prema svom partneru. Ukoliko se ta ljubav ne ugasi ni nakon dužeg vremena koje ste proveli sami, znači da ste napravili pogrešan potez i da još uvek volite svog, sada već bivšeg, dečka. Ali vreme je da ispravite krive Drine i da krenete u akciju novog osvajanja.

Evo koji znaci jasno pokazuju da bivši momak i dalje pati za vama.

Još uvek nema devojku

Ukoliko vaš bivši nije ubrzo posle raskida našao adekvatnu zamenu, veoma je moguće da ni on baš nije sasvim spreman da nastavi dalje. Prirodno je da ljudi posle raskida budu neko vreme sami, ali ako je prošao duži  period, a on još uvek nema nikog, postoji velika mogućnost da ne može da vas zaboravi.

Želi da vas vidiNormalno je da se bivši partneri viđaju, pogotovu ako je raskid prošao na prijateljski način, ali ako želi često da vas viđa, nije reč o prijateljstvu, već o tome da vas još uvek nije preboleo.

Zajednički prijatelji

Često se dešava da parovi imaju zajedničke prijatelje, što ponekad može da bude “mač sa dve oštrice”. Često ćete od tih prijatelja čuti šta se dešava sa vašim bivšim, ali ukoliko želite da se s njim pomirite, eto pravog načina da saznate sve što vas zanima.

Redovno pravi vaše aktivnosti na društvenim mrežamaUkoliko vas redovno prati na socijalnim mrežama, šalje vam poruke, pesme i slične sadržaje, onda vas sigurno nije zaboravio i jedva čeka da se ponovo pomiri sa vama. U ovom slučaju imate sigurno zeleno svetlo.

Srećan je kada vas vidi

Ukoliko ste ga sreli slučajno, a on ne može da sakrije uzbuđenje što vas vidi, onda on sigurno još uvek gaji osećanja prema vama.

Zove vas kada mu treba pomoćTo je najjači dokaz da on još uvek misli na vas i da vam veruje više nego drugima.

Redovno šalje poruke

Ako vam bivši redovno šalje poruke, zove vas i pokušava da na sve načine održi komunikaciju sa vama i ponovo se približi, onda on svakako nije spreman da vas se tek tako odrekne.

Balkan lifestyle/Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bojan Bjelić: Ko se ruga…poplavi mu jezik (FOTO)

Horoskop za četvrtak 21. novembar!