in

Lepi Mića krenuo daskom na Jelenu!

Tek što je Svetlana, mama Jelene Golubović, preko „Alo!“ poručila da njeno dete treba da se odbrani tako što će Ivana Marinkovića i Lepog Miću udariti, desilo se suprotno, tačnije, pevač je daskom nasrnuo na rediteljku i glumicu.

Golubovićeva je nakon što je farmerima omogućeno da čuju himnu koju su sami napravili ostala duže uz TV kako bi više puta pregledala spot zbog, kako je navela, stručnih razloga, da bi videla kako izgledaju zabeleženi kadrovi. Tokom analize iskoristila je priliku da izvređa Lepog Miću i Suzanu.
– Ružnog Miće nigde nema, a Suzana Perović se šlihta uz Romanu –rekla je Jelena, što je isprovociralo folkera, koji je počeo da glumicu časti uvredama.

– Kako je Suzana lepa, za razliku od ove nakaze i metle. Kako je tebe bog kaznio! Pogledaj na šta ličiš! Napušiš se ku*ca, nakazo, pogledaj se na šta ličiš! Pas ti je*o mater! – vikao je pevač u spavaćoj sobi, dok je rediteljka ležala u svom krevetu i pričala uporedo s njim, zbog čega je Mića pljunuo u lice, a kako je nastavila da ga provocira, pevač je uzeo dasku sa kreveta i krenuo ka njoj, ali ga je Ivan Marinković zaustavio.
Podsećanja radi, Svetlana Golubović je izjavila da se boji za život svoje ćerke i da joj nije jasno ko voli Lepog Miću.
– Ne znam ko Miću voli, a Jelena ima širok krug prijatelja iz raznih profesija u čitavom gradu. Ona je veoma voljena, a Mići bi bilo bolje da se zapita da li njega neko voli – rekla je zabrinuta mama Svetlana.

Pevač vršio nuždu uz ogradu!

Lepi Mića, farmer koji je od svojih cimera proglašen za najvulagarnijeg učesnika, vršio je po danu malu nuždu uz ogradu. Naime, Zorica Marković ispričala je da joj je muka od toga da joj pevač prosipa priču kako vodi računa o higijeni i vređa Jelenu Golubović zbog nemarnosti, a on prvi ne pere ruke posle boravka u toaletu.

852804-zlepi-mica

– Ma dosta mi je više da mi neko prosipa priče o higijeni i čistoći, čovek koji piša uz ogradu. Strašno! Videla sam ga da piša, bre, i uđe u kuću i sedne. Ne opere ruke! – vikala je folkerka u Mićinom odsustvu, a zatim je ponovila sve to pred njim, zbog čega je pevač opet izašao i vršio nuždu uz kapiju, a zatim ušao u kuću i oprao ruke kako bi Markovićevoj dokazao da je tačno sve što priča, osim da ne pere ruke.

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bojan Bjelić: Ko se ruga…poplavi mu jezik (FOTO)

Horoskop za četvrtak 21. novembar!