in

Nećete verovati ko je uhvaćen sa Mimi Oro!

Nakon što se oglasio, rekavši da ga Sara Trajanović više ne zanima, jer ga je prevarila sa Ivanom Marinkovićem, poznati pevač Andrija Marković rešio je da se opusti i provede, a društvo mu je u tome pravila novopečena starleta Milica Živanović poznatija kao Oro.

Rekli bismo da je Aki dobio savete od Čupa Kalača, s obzirom na to da se i on nakon izlaska iz rijalitija zabavljao sa Mimi, pa je čak zvao i u hotel da provedu noć zajedno, što je ona odbila. Kako smo saznali, fotografija na kojoj su Marković i Živanovićeva nastala je na žurki u klubu „Teatro” kojoj su oboje prisustvovali.

– Milica je već bila u klubu, a onda je došao Aki, kome su organizatori rekli da sedne u separe u kom se nalazi Mimi. Naravno, nije pravio problem, već je sa drugom, sa kojim je i došao, seo pored starlete. Njih dvoje su se te večeri i upoznali, Andrija je najnormalnije pružio ruku, predstavio se i počeli su da ćaskaju. Ne verujem da se bilo šta dešavalo među njima, jer je Aki vrlo brzo i napustio žurku, sa svojim drugom – priča nam izvor koji je bio na licu mesta i dodao da nije video da je došlo do razmene brojeva telefona.
U želji da čujemo komentare aktera pozvali smo ih, a Maković nam je ljutito rekao:
– Ja vas molim da to ne puštate, jer nema poentu priča. Došao sam na žurku, rekli su mi da se smestim u separe u kom je sedela ta devojka, smestio sam se i ćaskao sa svima koji su tu sedeli, pa i sa njom, a neko je iskoristio priliku i slikao momenat kada smo ona i ja razmenili par rečenica. Takva reklama mi nije potrebna, najiskrenije – bio je pomalo ljut Marković, koji je prošle nedelje zajedno sa cimerom iz „Farme” Markom Vanilom nastupao po Nemačkim gradovima, gde su punili diskoteke, dok je Oro bila nešto ljubaznija.
Aki i MImi Oro
– Aki je super dečko, čula sam ranije za njega, a te večeri sam ga upoznala i baš je komunikativan i kulturan dečko – rekla nam je Mimi.
Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bojan Bjelić: Ko se ruga…poplavi mu jezik (FOTO)

Horoskop za četvrtak 21. novembar!