in

Stanija Dobrojević: Filip je onaj pravi! Spremna sam za bebu!

Jedan od najpoznatijih parova sa Farme svakako su Stanija Dobrojević i Filip Panajotović, a najuspešnija srpska starleta za svog dečka manekena kaže da oseća da je on „onaj pravi“, te da će biti spremna ukoliko se desi da zatrudni.

Stanija Dobrojević i Filip Panajotović jesu par koji je podigao najviše prašine u prošloj sezoni rijalitija „Farma“. Njihova ljubav buknula je u prilično neprirodnim uslovima koje rijaliti može da stvori, te su im mnogi predviđali krah po završetku Farme. Ipak, Stanija i Filip su opstali kao par, i ne samo da su opstali, već su svim zlobnicima i dužebrižnicima zapušili usta pokazujući da je njihova ljubav jača no ikad.

„Uprkos tome što nam je većina kraj veze predviđala sa završetkom rijalitija, Filipova i moja ljubav, ispostavilo se, jača je od svega“, kazala je vlasnica, prema mišljenju mnogih, najzgodnije zadnjice na našim prostorima.

stanija-i-filip-2

 

Kada je reč o onome što većinu zanima, a to je da li ovaj par, posle 7 meseci veze, planira zasnivanje i proširenje porodice, Stanija poručuje da ništa nije isključeno. „Momci sa kojima sam se zabavljala pre Filipa bili su mangupi, i samim tim neizvesne budućnosti. Razmišljajući o porodici i deci, mama mi je obično govorila: Nemoj sebi da dozvoliš da završiš kao ja. Otac mi se bavio politikom, poginuo je u ratu, pa je mama dvoje dece morala da podiže sama. Filip je fin dečko, iz normalne je porodice i, baš kao i ja, želi da vodi miran život“, kazala je srpska starleta.

Ona je još otkrila da njih dvoje privode kraju studije i da se spremaju za odlazak u Ameriku. „Ukoliko se desi da zatrudnim, u potpunosti sam spremna za to. Imam dvadeset osam godina, i uvek sam zamišljala da do tridesete budem udata i imam decu. Svaka moja veza bila je duga i ozbiljna, ali osećam da je tek ovo sa Filipom ono pravo“, zaključila je Stanija.

Balkan Lifestyle/Svet

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bojan Bjelić: Ko se ruga…poplavi mu jezik (FOTO)

Horoskop za četvrtak 21. novembar!