in

NASTAVLJAJU SA RATOVANJEM – Ivan Ivanović: Jelena Karleuša je za psihijatra, a ne za sud!

Pevačica Jelena Karleuša plakala je juče ujutru na prvom saslušanju povodom tužbi koje je podnela protiv TV Prve zbog uvreda koje joj je uputio Ivan Ivanović, no njene suze nisu ganule voditelja.

jelena-karleusa-01-ras

 

– Povodom 49 tužbi koje je podnela protiv TV Prve i voditelja Ivana Ivanovića, Jelena Karleuša je pred sudijom, jutros oko 9 časova, dala opširan iskaz o višegodišnjim uvredama od tuženog. Vidno potresena, kroz plač, govorila je o medijskoj torturi, neistinama, uvredama kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou – stoji, između ostalog, u saopštenju pres službe pevačice.

– Ne vidim nijedan razlog zašto bih polemisao sa PR službom Jelene Karleuše o sudskom procesu u kome ja ne učestvujem. Pravosuđe u Srbiji funkcioniše dobro, tako da sam siguran da će svaka pravda biti zadovoljena. Jelena Karleuša nije tužila mene nego „Prvu srpsku televiziju“, čiji je vlasnik, kako je sama tvrdila, njen dobar prijatelj. To najbolje govori o tome kakav je ona čovek. Ako je nervno rastrojena, a verujem da jeste, treba da ide kod psihijatra, a ne u sudnicu. Molio bih vas da me više ne uznemiravate sa sudskim procesima u kojima ja nisam jedna od strana koje učestvuju – rekao je za “Blic” Ivanović, a PR služba Prve ostale je dosledna i nije komentarisala slučaj.

Balkan lifestyle/Blic Online

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Čime se sad bave deca glumci: Neca radi u galeriji, Nikola postao advokat!

Tvoje lice zvuči poznato – SADA JE SVE U REDU – Tamara Dragičević: Propala sam kroz rupu u scenografiji!