in

TELOHRANITELJI JE U STOPU PRATE – Ana Nikolić strahuje za svoj život! (FOTO)

Izgleda da je Ana Nikolić, bar za sada, odlučila da se brani ćutanjem jer i pored toga što je u ponedeljak uveče stigla u Srbiju, nije želela da komentariše objavljivanje poruka koje je slala Ćazimu Osmaniju, a kako je bila okružena pripadnicima obezbeđenja, niko nije mogao da joj priđe.

Da je očigledno zabrinuta za svoju bezbednost, pokazuje činjenica da su je momci iz obezbeđenja čekali već na izlaznim vratima i sve vreme je pratili u stopu.

ana nikolic-telohranitelji.1

 

Iako je boravila u Švedskoj, gde je u subotu uveče imala nastup, Nikolićeva je na Aerodrom „Nikola Tesla“ stigla letom iz Minhena oko 22 časa. Ona je u crnim pantalonama, sa naočarima na glavi izašla kroz vrata, a da se oseća sigurno među svojim obezbeđenjem, govori i to da je sve vreme bila nasmejana, pa je čak i mahala našem fotoreporteru. Poznato je da je Ana Nikolić do sada uvek hodala ispred svog obezbeđenja, ali nakon što su objavljene poruke koje je slala Ćazimu Osmaniju, Ana je promenila mesto, te jedan od momaka hoda ispred nje, dok je drugi iza. Ovim potezom, Ana je pokazala da je zabrinuta za svoju bezbednost nakon poruka koje su procurile u javnost pre nekoliko dana.

ana nikolic-telohranitelji.2

 

Podsećanja radi, „Alo!“ je u nedelju i ponedeljak objavio poruke koje je Ana Nikolić slala albanskom biznismenu Ćazimu Osmaniju, a time je dokazano da je bila u kontaktu sa njim, iako je to demantovala.

ana nikolic-telohranitelji.3

 

Ona mu je u novembru ove godine poslala poruku sledeće sadržine: „Sama se sebi gadim što sam ikada spavala sa tobom“, i time pokazala da je bila u prisnim odnosima sa Osmanijem. Takođe, Nikolićeva je u avgustu slala poruke u kojima je nagoveštavala Ćazimu da će mu možda biti žena. „Nemoj me povrediti, molim te, a možda ti budem i žena“, napisala je ona.

NIKOLIĆEVA NA DIJETI

Kako su je nedavno mnogi kritikovali jer se ugojila, pevačica Ana Nikolić se očigledno bacila na dijetu, a fotografije pokazuju da je novi režim ishrane doneo rezultate. Na fotografijama sa Aerodroma „Nikola Tesla“ vidi se da je pevačica skinula nekoliko kilograma, i da se prijatno oseća u uskim pantalonama i na visokim potpeticama.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Čime se sad bave deca glumci: Neca radi u galeriji, Nikola postao advokat!

Tvoje lice zvuči poznato – SADA JE SVE U REDU – Tamara Dragičević: Propala sam kroz rupu u scenografiji!