in

UŽIVA U LJUBAVI – Željko Šašić: Spreman sam za brak i dete!

Željko Šašić, trenutno aktuelan zbog sjajnih nastupa u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“, otkrio je da bi voleo da ponovo postane tata.

Folk pevač, koji inače iz braka sa sadašnjom suorugom Ace Lukasa, Sonjom, ima ćerku Sofiju, kazao je da u poslednje vreme intenzivno razmišlja o ponovnom zasnivanju porodice.

„Zaista bi bilo lepo da ponovo postanem tata. Srećan sam u ljubavi, uživam u jednoj veoma lepoj i stabilnoj vezi. Dugo je trajao period našeg upoznavanja, a vremenom smo i jedno i drugo shvatili da je to ono pravo. Veoma nam je lepo“, rekao je Željko pričajući o svojoj vezi sa devojkom Katarinom Lazić.

On, uprkos propalom braku, nije izgubio veru u ovu instituciju, te razmišlja da po drugi put ode pred matičara.

Verujem da smo Katarina i ja sada u odnosu koji funkcioniše kao bračna zajednica, ali bez potpisa. Jednog dana, sigurno ćemo i da ozvaničimo našu vezu, ali nismo time opterećeni“, rekao je Šašić.

Podsetimo, pevač trenutno učestvuje u serijalu Tvoje lice zvuči poznato i digao je veliku prašinu kada je na fenomenalan način ušao u ulogu Ace Lukasa, bivšeg prijatelja i supruga bivše žene. Čak je i Aca Lukas pohvalio način na koji je to šašić uradio.

„Normalno je da moja imitacija Lukasa izazove najviše pažnje jer svi znamo da narod voli intrige. S druge strane i dobro je što se prave takve kombinacije. Moje je bilo da se koncentrišem kako bih taj zadatak što bolje obavio. Nisam ga shvatio kao nešto strašno, a sve najbolje može da se opiše čuvenom pesmom grupe Queen: Show must go on. Pokušavao sam da budem što spontaniji“, rekao je Željko.
Balkan lifestyle/Story

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Čime se sad bave deca glumci: Neca radi u galeriji, Nikola postao advokat!

Tvoje lice zvuči poznato – SADA JE SVE U REDU – Tamara Dragičević: Propala sam kroz rupu u scenografiji!