in

Kristina Kovač poručila Mariji Šerifović: Ako je sve ovo istina, svaka čast!

Marija Šerifović uspela je da u proteklih nekoliko dana isečcima i izjavama o svom dokumentarnom filmu šokira javnost, a među javnim ličnostima koje su joj pružile podršku našla se i Kristina Kovač.

Članica žirija u popularnom muzičkom takmičnenju X Factor Adria, Kristina Kovač, putem društvene mreže Tviter, koja je sve popularniji način komunikacije među poznatima, uputila je nekoliko lepih reči pevačici Mariji Šerifović.

Marija u svom dokumentarnom filmu „Ispovest“ otkriva da se bori sa zavisnošću od kocke, alkohola , ali otkriva i svoje seksualno opredeljenje o kome se mnogo govorilo prethodnih godina. Na 10-godišnjicu svoje karijere, Marija Šerifović će premijerno prikazati film u Sava centru, a do tada možemo samo da nagađamo šta će sve otkriti. Ipak, ono što je do sada rekla bilo je dovoljno da pokrene lavinu komentara.

„Nadam se da će tvoj potez biti inspiracija za mnoge napaćene duše kojima treba sva podrška u ovom i ovakvom društvu da budu to što jesu“, napisala je Kristina na svom Tviteru, a onda se nadovezala sa još nekoliko komentara koji veličaju Marijinu hrabrost da stane iza onoga što jeste.

Ako je istina ovo sto citam po netu iz daleke Svedske, Marija Serifovic, svaka tebi cast.

— Kristina Kovac (@kristinakovac) November 21, 2013

Hrabro si stala iza i ispred sebe u zemlji u kojoj ljude najvise zanima ko sa kim spava, i u kojoj se ljudi po tome i cene.

— Kristina Kovac (@kristinakovac) November 21, 2013

Balkan Lifestyle/Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za četvrtak 21. novembar!

SEKSI – Soraja pokazala previše! FOTO