in

Rada Manojlović neće da komentariše novog dečka: O vezi sa Momirom pričam samo sa sestrom! (Foto)

Ekipa „Paparazzo lova“ otkrila je ko je novi dečko Rade Manojlović i snimila je dok sa Momirom Gajićem razmenjuje nežnosti, ali pevačica ne želi da govori o svom ljubavnom životu i iznosi detalje u javnost.
Rada Manojlović je za „Pulsonline“ otkrila da će ostati dosledna svojim rečima, a to je da nakon veze sa Milanom Stankovićem više neće pričati o svom ljubavnom životu.
Rada Manojlovic 2
„Kad se previše otvoriš medijima i pričaš o tome da si zaljubljen, srećan i tako dalje, onda sam sebe stavljaš u situaciju da kad dođe do neželjenih dešavanja u tvojoj vezi, kao npr. svađe, raskida, da jednostavno duguješ medijima neko objašnjenje šta se, zašto i kako desilo. Upravo iz tih razloga ja želim da sačuvam svoj mir i ne želim uopšte da pričam na tu temu, jer ne želim nikome ništa da dugujem, niti da objašnjavam, prvo s kim sam, zašto sam i kako, a onda kad nisam s nekim, zašto više nisam, šta se desilo, ko je kriv i tako dalje. O takvim stvarima pričam samo sa sestrom, nisam navikla da ih delim sa milionima“, kaže Rada.

Ona je objasnila da je pričanje za medije o svojoj intimi jedan začarani krug u koji se bori da ne uđe. „Ćutim i vodim svoj život, a drugima ostavljam da ga komentarišu“, izjavila je Rada Manojlović.

Balkan Lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za četvrtak 21. novembar!

SEKSI – Soraja pokazala previše! FOTO