in

SKANDAL:Lepi Mića psovao na konferenciji za medije!

Izbačeni farmer Miroslav Pržulj aka „Lepi Mića„ nastavio gdje je stao: uz gomilu psovki, prokomentarisao da je nepravedno izbačen iz rijalitija. „Meni su vrijeđali porodicu i ništa. Ne mrzim nikoga, ni Turke, ni bilo koga„.

Medija centar na beogradskim Terazijama obično je mjesto gdje se razne organizacije ili pojedinci obraćaju medijima u želji da ukažu na neke društveno-političko-ekonomske probleme ili da odgovore na optužbe iz tih sfera. Danas je, međutim, Medija centar  bio domaćin neobičnom gostu: Miroslavu Pržulju pjevaču, kako se to kaže „narodnih pjesama„, nekadašnjem konobaru, a dojučerašnjem učesniku rijalitija Farma, koji je odatle izbačen zbog govora mržnje.

 „Za mene su govorili da imam mali k***, da sam transvestit, biseksualac, gej, da se jeb** za pare, da sam ratni profiter, kompleksaš…„, bilo je nešto od uvodnog izlaganja „Lepog Miće„, a domaćica iz Medija centra je poskakivala sa stolice i prevrtala očima kad god mi Mića izgovorio riječ na „k„ ili na „j„, da bi i njoj ujednom trenutku bilo dosta:„Molim vas, nemojte taj riječnik, pa sve se snima„.

Mića je ustuknuo: „Dobro, ako ne može kur**, evo mali polni organ. A da vam kažem ta Jelena se jeb**…„.

Svi u sali su se nasmijali, a predstavnici Medija centra su nemoćno slegli ramenima.

Poenta ovog susreta sa novinarima je bila želja „Lepog Miće„ da skine anatemu sa sebe i svog lika i dela, odnosno da objasni javnosti da on nije niakav šovinista, da ne mrzi druge, da je rat koji se dogodio 90-ih godina davno iza njega…

„Nije mi jasna cijela ova halabuka koja se podigla bez ikakvog razloga. Ja sam na Farmu ušao da se igram, sve je ovo bila igra, a nikoga nisam imao namjeru da uvrijedim. Svaka žena koja je prema meni bila ok i ja sam prema njoj. Kažu da sam vrijeđao Turke, ali ja nemam ništa protiv tog naroda, niti protiv bilo kog drugog. Evo, pitajte Ekrema, Čupu, Šekija Turkovića, Edina Škorića… Sa svima njima sam se družio i svi su plakali kad su me izbacili kao iz katapulta„, rekao je Mića.

Pred novinarima je objasnio svoju opasku zbog koje je izbačen: „To sam rekao jer se ona zaista jeb*** sa njim, što su mi i rekli i ona i Čupo. I to svi znaju i to je u redu, ako im je bilo lijepo. Da se jeb*** sa Špancem, rekao bih: `Jeb*** si se sa Špancem`. dakle, to nije bilo uvredljivo i nešto protiv Turaka, nego sam iznio činjenicu da je imala odnos sa Turčinom iz Turske„.

Pjevač, koji se iz Bosne i Hercegovine, svojevremeno preselio u Beograd i sada živi u strogom centru glavnog grada Srbije, u, kako kaže, „ženinom stanu, koji je običan kao i bilo koji drugi„, smatra da je nepravedno izbačen iz rijalitija i da je ubijeđen da bi odnio pobjedu, odnosno 50.000 eura.

„Garantujem životom da bih pobijedio, jer se ovaj šou i vrtio oko mene i Jelene Golubović. Pa, kome je interesantno da gleda u ženu koja je stalno za šporetom!? Htjeli su šou, htjeli su gledanost i dobili su je„.

Mondo je pitao učesnika Farme da li je normalno da se takmičari toliko iznerviraju jedan na drugog da izgovore toliku količinu bljuvotina? I da li su svađe, možda, namještene?

„Mislite, da li su (učesnici) normalni?„, pitao je Mića. „Da, da li su normalni?„, uzvratio je novinar Monda.

„Znate, to su specifične situacije, tamo ste upućeni jedan na drugog, svađate se, pa se mirite, pa se opet svađate. Pukne vam film i onda kažete nešto što napolju sigurno ne biste. A šta biste vi uradili da vam neko opsuje dijete? Napolju bih se možda posvađao ili potukao ili bih jednostavno napustio prostoriju, a tamo nemate gdje. Ja nikoga prvi nisam uvrijedio, a meni su govorili svašta, pa nikom ništa. Psovali su mi i majku i suprugu i dijete… Sve sam to stoički podnosio. Ali, to je sve igra. Čim sam prošao onu kapiju, ja sam sve zaboravio i sve sam oprostio„.

O mnogim farmerima nema lijepo mišljenje, pogotovo za one koji se nisu kupali, „kenjali„ pored toaleta, nisu se redovno kupali ili su puštali gasove u spavaćoj sobi i slično.
Kaže da nijednu ženu nije uvrijedio koja je bila fer prema njemu. A onda je pobrojao one sa kojima se jeste svađao i sa kojima je razmjenjivao, najblaže rečeno, ružne riječi.

„Sa Zoricom Marković sam se najviše svađao. Ja goru osobu u životu nisam upoznao! Vrijeđala me je da sam lažov, lopov, da sam ratni zločinac i profiter, a ja u ratu nisam bio nijednog dana. Koristi se najnižim mogućim uvredama. Simonida mi je govorila da sam matori perverznjak, idiot, impotentan… Ta mala bucmasta, ne bih mnogo o njoj, jer je ona pravo od šporeta gdje je kuvala sarme, došla na televiziju i u žižu interesovanja javnosti. Nju i mogu da razumijem, ali Zoricu Marković, koja ima dugu karijeru, ne mogu„, rekao je Mića i nastavio:

„Sa Jelenom Golubović, rediteljkom koja ne zna kada je rođen Ivo Andrić, ni ko je Emir Kusturica, svađao sam se, ali i mirio. Pa, ona mi je rekla da se jeb** sa Čupom, Čupa mi je rekao da ona ima veliki polni organ i da nije baš nešto mogao da uradi… Ali, dan nakon toga što je bilo, mi smo se izmirili, kao i uvek do tada. I ona je plakala kad sam izbačen„.

On dodaje i da Zorica Marković „izlazi na svakih pet minuta„, jer se stalno na nešto žali i stalno je na poštedi, a da on nikada nije tražio lekarsku pomoć, iako ima zdravstvenih problema.

„Pa, nisi došla na izlet, ženo, nego u rijaliti„, primijetio je Mića.

Na novinarsko pitanje kakve zdravstvene probleme ima, da li možda psihičke, odgovorio je uz osmijeh:

„Ne, nisam lud, ako to mislite. Ja sam mentalno veoma zdrav čovjek. Nisam mnogo obrazovan, ali sam inteligentan, Bog mi je to podario„.

Balkan Lifestyle/Mondo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za četvrtak 21. novembar!

SEKSI – Soraja pokazala previše! FOTO