in

Šta vam njegov dodir otkriva?

Postoje različiti načini na koje muškarci pokazuju svoju ljubav. Budite spremne na (prvi) dodir i dekodirajte njegove ljubavne aspiracije.

Za ovog momka koji se ne ustručava dodira, seks i ljubav idu ruku pod ruku. Upravo zbog toga koristi nežne pokrete kako bi vam pokazao da mu je stalo. Provodiće vreme sa vama u krevetu i neprestano će predlagati nove načine kako bi uzdrmao rutinu. Ovaj muškarac je i u svakodnevnom životu u neprestanoj potrazi za novitetima, tražiće prilike kojima će zadovoljiti svoja čula. Zato mu priređujte neočekivano, nova egzotična jela, vikende van grada, novi seksi veš…

Ljubi vas u čelo

Pravi romantik, ovaj osećajni momak ne samo da će vam spremiti večeru (i servirati uz sveće) već će se ujedno i interesovati kako ste proveli dan. On je nežan, pažljiv, pun ljubavi – sve ovo ga čini idealnim partnerom po mnogim pitanjima. Mala napomena: može biti pasivan, posebno kada je seks u pitanju. Utešno je to što zna da prati vaše znakove. Plus, rad je da ugađa.

Strasno vas grli

Ovakav muškarac rado preuzima kontrolu, ali je podjednako fokusiran na to da vas zaštiti i da vam ugađa. Brinuće o vama na sve moguće načine, bilo da su u pitanju stresne situacije, bilo da je pružanje ramena za plakanje. Podjednako dominantan u krevetu, možda vam neće dozvoliti da „vodite igru“ i birate pozu. Ipak, vase zadovoljstvo je njegov prioritet broj 1 – još jedan od načina na koji pokazuje koliko želi da vodi računa o vama.

Drži vas za ruku

Držanje za ruku jejednostavan i lak način da pokaže bliskost, ali ito da pripadate njemu. Ovakva nežnost ukazuje na muškarca koji žudi za ozbiljnom vezom – želi da se skrasi sa jednom ženom, oženi se i stvara porodicu. Takođe, ovo ukazuje da očekuje još nežnosti i intimnosti. Zato budite spremni da se zagleda u vaše oči… a onda vas i strasno zagrli.

Balkan Lifestyle/Cosmopolitan.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za četvrtak 21. novembar!

SEKSI – Soraja pokazala previše! FOTO