in

FARMA – ZBUNJENA – Zorica Marković optužila Suzanu Perović da baca crnu magiju?!

Zorica Marković primetila je da se na Farmi dešavaju „čudne stvari“. Ukoliko je čudno to što se neko naprasno posvađa?! Uglavnom, ona smatra, da su to đavolska posla!

Pevačica Zorica Marković zatvorila se u kupatilo sa Katarinom Grujić kako bi na miru mogle da razbistre najnovije informacije. Folkerka je Kaći kazala da izvesna farmerka baca vradžbine ili širi negativnu energiju, ili šta god već, a kako nam se čini, misli na Suzanu Perović.

Naime, zbog pomenute farmerke naprasno su se posvađali Edin i Jelena Jovanović, a i kada se „navrzla“ na Katarinu, odmah se i ona kasnije zakačila sa Borisom. „Ima neku foru, neku negativnu energiju“, rekla je Zorica, i nastavila: „Nešto tu smrdi… da li to postoji ili ne postoji… ali je fuj! Te daj mi tuniku, te daj mi majicu, ma marš bre!“
Katarina je Zoricu slušala i sa zaprepašćenjem i sa odobravanjem, te su se usaglasile da „zaista tu nešto smrdi“, a i da se dotična ne odvaja od „one male“, odnosno Marijane Leontijević.
S obzirom da je Zorica pre ovoga sedela sa Romanom i komentarisala istu stvar, dok su preko puta stola sedele Suzana i Marijana, te u pravcu njih dve očima pokazivala Romani usput se i prekrstivši, mogli bismo zaključiti da je Zorica na Suzanu mislila kada je rekla „ima tu nešto, i ne dajem joj više moje stvari“.
Balkan lifestyle/Svet Plus

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Stanija samo u donjem vešu! FOTO

Seksi Marina Tadić za hladne dane! Foto