in

JOCA STEFANOVIC OKONČAO JEDNOGODIŠNJU VEZU SA HELENOM – Topalko ostao bez zeta!

Na veliko iznenađenje mnogih, pevač Jovan Stefanović i Helena Topalović posle godinu dana stavili su tačku na svoju vezu. Kako “Alo!” saznaje, mlada zvezda „Granda” i ćerka Milana Topalovića rešili su da se raziđu bez ružnih reči i da svako krene svojim putem, a razlog za to su obaveze koje oboje imaju.

– Oni su i dalje zaljubljeni, Joca pogotovo. Vole se, ali nije to to. Helena je maloletna, ide u školu i nema vremena da se potpuno posveti momku, dok Jovan ima tezge, sada promoviše novu pesmu i treba mu neko ko će da ga prati, jer ni on nema kada da se posveti njoj. Razgovarali su, pravili i kratke pauze, a onda doneli zajedničku odluku da stave tačku na vezu. Možda se s vremenom pomire, za sada su rešili da svako živi svoj život, ali koliko sam upućen, u kontaktu su i dalje – priča nam izvor blizak Stefanoviću.

Da nešto ne štima u ljubavnom životu pevača, može se primetiti i na njegovom Fejsbuk profilu, jer je Joca skinuo status veze i profilnu sliku na kojoj su bili on i njegova sada već bivša lepša polovina.
Nedavno je Milan Topalović Topalko izjavio da se lepo slaže sa momkom svoje ćerke, ali da on njihovu vezu ne uzima za ozbiljno.
JOCA STEFANOVIC I HELENA.1
– Mladi su, zaljubljeni, sve je to super. Ja sam srećan ako je Helena srećna, Joca je super momak, ali ne uzimam ja to toliko za ozbiljno. Još su mladi oni za nešto ozbiljnije – rekao je Stefanovićev nesuđeni tast.
topalko
U želji da čujemo komentar mladog pevača “Granda”, pozvali smo ga, ali je ostao nedostupan do zaključenja broja.
Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Stanija samo u donjem vešu! FOTO

Seksi Marina Tadić za hladne dane! Foto