in

PEVAČ ZAPAO U VELIKE PROBLEME – FRKA U MELJAKU: Eri Ojdaniću zbog dugova umalo da uzmu motel!

Pevaču juče sudski izvršitelji nisu zaplenili stvari jer je u poslednji čas uplatio oko 200.000 dinara, koliko od njega već četiri godine potražuje firma za dostavu pića.

Ni njemu više ne cvetaju ruže!
Andriji Eri Ojdaniću umalo da zaplene stvari u motelu u Meljaku zbog dugovanja prema jednom dobavljaču od oko 200.000 dinara, koju je napravila njegova firma „Era i sin“. Izvršitelji Prvog osnovnog suda trebalo je juče da popišu imovinu i započnu plenidbu pokretnih stvari, ali je pevač u poslednjem trenutku, tačnije juče ujutru, izvršio uplatu.
– Dugovi su nastali još 2009. godine prema firmi „Vegu-Star d.o.o.“, koja je vršila dostavu pića za njegov motel na Ibarskoj magistrali. Era je pune dve godine izbegavao da plati potraživanja i slučaj je predat sudu, ali ni to nije urodio plodom. On je sabotirao proces i na sve načine je želeo da spreči prinudnu naplatu. Pevač je tvrdio da je pare dao nekom radniku iz Barajeva da izmiri dug, ali je ovaj potrošio novac – kaže naš izvor i dodaje:

– Glavna Erina opaska prilikom svakog kontakta bila je: „Kriza je, a ko još u krizi plaća dugove, slobodno me tužite, tek tad vam nikad neću platiti dugovanja“. Nisu mogli da mu skinu novac s računa jer nije bilo sredstava. Pre mesec dana su mu izvršitelji već bili u lokalu da popišu imovinu kojom raspolaže, ali su zatekli samo njegovu snajku, koja se nije složila s popisom. Na kraju je izmirio svoje obaveze u „pet do dvanaest“ jer se uplašio da će mu odneti vredne stvari iz restorana i motela.

U više navrata smo zvali Eru za komentar, ali je on do zaključenja broja ostao nedostupan.

era ojdanic.1

 

Sačuvao sav nameštaj… Era ispred motela.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Stanija samo u donjem vešu! FOTO

Seksi Marina Tadić za hladne dane! Foto