in

Kanađanka se u 83. godini udala prvi put za ljubav iz djetinjstva!

Neki ljudi bukvalno čekaju cijeli život prije nego što pronađu pravu ljubav, a jednoj Kanađanki se upravo to dogodilo. Naime, Carol Harris ima 83 godine i više od 70 godina čekala je da se uda za svoju ljubav iz djetinjstva.

Sudbina je tako htjela pa je u Carol iz New Brunswicka, koja je bila neudata, u 83. godini dobila bračnu ponudu i to od nekoga koga je kao djevojčica upoznala 1936. godine.

Ona i George Raynes imali su po osam godina kad je „pao“ prvi poljubac u školskoj predstavi „Uspavana ljepotica“.

Nakon srednje škole, George je odselio u Ontario, oženio se i dobio tri sina, dok je Carol ostala u Saint Johnu i nije se udavala.

Njene nade da će jednog dana obući vjenčanicu su iščezle.

– Uvijek sam željela da se udam, ali te nade su nestale prošlog aprila, kada sam konačno odustala. Smatrala da sam da je to smiješno – kazala je Carol

Sve se promijenilo kada je Georgeu umrla supruga pa se vratio nazad u New Brunswick. Par se ponovo povezao, romansa je počela i nije prošlo mnogo vremena kada je George odlučio da je zaprosi, a Carol je bez razmišljanja pristala.

Par se vjenčao prošlog vikenda u Saint Johnu, a Carol kaže da se još uvijek navikava na svoj novi status. Ali kako je dugo bila sama, priznala je da je lijepo kada ima s nekim da dijeli dom.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PEVA U BEČIĆIMA – Severina će za Novu godinu zaraditi 50.000 evra!

TUŽNA – Marija Kilibarda: Imam sve, samo mi ljubav nedostaje!