in

Poznati glumac hitno završio u bolnici!

Žarku Lauševiću je pre desetak dana pozlilo i hitno je morao da bude prebačen u jednu njujoršku bolnicu zbog visokog pritiska. On je bio u izuzetno lošem stanju koje je u jednom trenutku bilo na ivici kritičnog. Ovo je drugi put u samo nekoliko meseci da su doktori morali da intervenišu.

– Svi smo se zabrinuli. Ipak, na vreme je primljen u bolnicu. Takve varijacije pritiska znatno opterećuju srce i arterije, pa će ubuduće morati više da povede računa o zdravlju nego inače. Jednostavno rečeno, preti mu opasnost ne samo od moždanog već i od srčanog udara. Shvatio je da više nema igranja. Sada se oseća mnogo bolje- Strogo se pridržava terapije koju su mu propisali a lekovi su mu smanjili rizik da ponovo dođe do komplikacija. Ipak, ukoliko ne budu dali željene rezultate, moraće da bude hospitalizovan i podvrgnut detaljnim analizama – kaže izvor blizak poznatom glumcu.

Podsećanja radi, nekadašnji Lauševićev advokat Slobodan Pajović je svojevremeno zbog „haotičnog zdravstvenog stanja“ tražio smanjenje kazne za glumca, ali se Žarko ubrzo nakon toga oglasio demantujući te navode i opozvao mu punomoć.
Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PEVA U BEČIĆIMA – Severina će za Novu godinu zaraditi 50.000 evra!

TUŽNA – Marija Kilibarda: Imam sve, samo mi ljubav nedostaje!