in

Vladimir Stanojević: Egipat je sigurna zemlja!

Jedno od zaštitnih lica RTV PINK, voditelj Vladimir Stanojević, nedavno je na poziv Egipatskih turističkih vlasti (ETA) boravio u ovoj prelepoj zemlji. Stanojević je u društvu kolega novinara, ali i top modela Gordane Radić, koja je takođe pozvana od strane Egipćana, u Egiptu proveo nedelju dana.

– Putovanje je zaista bilo nezaboravno! Sa punim pravom tvrdim da je prošlo vreme nemira, i da je Egipat maksimalno sigurna zemlja. Ukinutno je vanredno stanje, terorističke organizacije zabranjene i razoružane, a turisti se polako vraćaju u jednu od najlepših zemalja na svetu. Verujem da će se i naši ljudi uskoro vratiti na Crveno more, jer nema razloga da ne bude tako. Fascinirao me plato Gize, Piramide, brojne prelepe građevinae, ali i muzej koji je neverovatna riznica, kaže Vladimir i dodaje:

– Za vreme boravka u Kairu, odseli smo u sjajnom hotelu Sofitel Gezirah, lociranom na samoj obali Nila, a tokom boravka u istom imali smo tretman kakav se samo poželeti može. Nakon Kaira usledila je Hurgada i još uvek toplo Crveno more. Bazeni i peščana plaža hotela Meriot, bili su mi svojevrstan punjač za poprilično prazne „baterije“, i ovaj odmor me preporodio. Obišli smo i gradić El Gouna, inače vlasništvo kompanije Orascom, koji neodoljivo podseća na Veneciju, i mogu da kažem da nikada nisam bio na lepšem mestu koje ću vrlo brzo ponovo obići. Zaista sam prepun sjajnih utisaka, i svima mogu da preporučim Egipat kao destinaciju broj jedan za odmor – kaže Stanojević, dok istovetne impresije nosi i Gordana.

Vreme kratio u ekskluzivnom laundžu!
Stanojević je u zemlju faraona odleteo avionom kompanije Turkiš erlajns, koja godinama unazad opravdano nosi epitet najbolje evropske avio kompanije. Vlada je iz Beograda u Kairo leteo u biznis klasi, preko Istambula, a pauzu do poletanja za glavni grad Egipta prekratio je boravkom u CIP (ne vip) laundžu Turkiš erlajnsa na aerodromu Ataturk.
-To što sam video tamo, počevši od veličine kluba, pa do enterijera i ponude, zaista je fascinanto i jedinstveno! Igrao sam golf i bilijar, uživao u turskim, ali i specijalitetima brojnih drugih svetskih kuhinja i vrhunskim vinima. Kao šlag na tortu boravak u laundžu završio sam sjajnom masažom ramena i verujte mi, bolje jednostavno ne može. U Hurgadi nas je dočekao gospodin Muhaed Fatih Durmaz generalni menadžer za to područje, i za vreme našeg boravka u Hurgadi bili su sjajni domaćini – kaže Vladimir.

Balkan Lifestyle/Alo

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PEVA U BEČIĆIMA – Severina će za Novu godinu zaraditi 50.000 evra!

TUŽNA – Marija Kilibarda: Imam sve, samo mi ljubav nedostaje!