in

ZORNJAK – Zašto se muškarci pale na jutarnji seks?

Muškarci su u bilo koje doba dana raspoloženi za seks, ali jutarnje igre pod čaršavima za njih imaju neku posebnu čar.

Muškarci su uvek, na svakom mestu i u bilo koje vreme raspoloženi za seks, ali jedna stvar prednjači u odnosu na sve ostale. U pitanju je zornjak i osećaj koji im pružaju jutarnje egzibicije u krevetu.

Mnoge žene se pitaju šta je to posebno u seksu izjutra i zbog čega su muškarci najnapaljeniji odmah nakon što se probude. Nekoliko je odgovora, a na vama je da ponuđene informacije iskoristite i stavite u službu sopstvenog zadovoljstva.

Testosteron je početak i kraj

Postoji biološki razlog zašto su muškarci toliko zagriženi na seks ujutro, nakon što se probude. Tada im nivo testosterona dostiže vrhunac, a testosteron je vodeći faktor kod seksualnog uzbuđenja muškaraca.
Osim toga, većina muškaraca se budi s ogromnom “kobasicom” među nogama jer se cirkulacija krvi u penis povećava tokom noći. Baš zbog toga muškarac razmišlja u pravcu da je tu erekciju bolje iskoristiti nego je pustiti da prođe. Logično.

Jutarnja gimnastika

Uz loš zadah i kosu koja leti na deset različitih strana, seks vam verovatno nije na pameti. Međutim, to sve ima svoje prednosti. Kada je muškarac odmoran, nivo testosterona mu je na visokom nivou i ima više energije za seks.
Takođe, u jutranjim satima on je i plodniji. Vama će svakako dobro doći malo ranog razgibavanja. Iskoristite to.

  Ključ je u jednostavnosti

To što on ima mnogo energije za seks ne znači da je imate i vi. Odlučite se za jednostavne poze, ali koje pogađaju prave tačke. Seks-poza kašika u kojoj mnogi parovi spavaju, kada muškarac s leđa zagrli partnerku, idealna je za jutarnji seks.

Dok se nalazite u toj pozi, dovoljno je samo da isppruži ruku kako bi vam mazio grudi i stimulisao klitoris. Takođe, može da legne na stranu, okrenut ka vama.
Balkan lifestyle/Tportal.hr

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PEVA U BEČIĆIMA – Severina će za Novu godinu zaraditi 50.000 evra!

TUŽNA – Marija Kilibarda: Imam sve, samo mi ljubav nedostaje!