in

10 nevaljalih seks ideja!

Kuhinja ne služi samo za kuvanje, niti kupatilo samo za kupanje…

1. Kuninjske čarolije

Zamolite dragog da sedne na stolicu za kuhinjskim stolim. Okrenuti leđima njemu opkoračite ga i lagano sedite na njega. Oslonite se rukama o kuhinjski sto, koji će vam pomoći pri spuštanju i podizanju karlice u ovoj varijanti obrnute jahačke poze.

Vreli bonus potez: providnom kuhinjskom folijom obmotajte njegov torzo sa naslonom stolice. Dobićete savršeno upakovano predjelo.

2. Orgazmična kancelarija

Seks na podu uzbuđuje zbog toga što je pomalo iskonski. Bacite dragog na zemlju, uzmite selotejp sa stola i vežite mu članke na rukama, za noge od stola i uživajte u vatrenoj, pomalo nastranoj akciji.

3. Budite razuzdani u trpezariji

Sedite na rub stola, on neka stane tačno ispred vas. Izvijte se i naslonite na laktove, a stopala oslonite na zid sa njim naravno između vaših nogu. Ukoliko je potrebno sto pomerite bliže zidu. Zid koristite kao oslonac za pomeranje karlice gore i dole.

4. Zagrejte se u kadi

Sedite u kadi jedno naspram drugog. Približite se , zatim sedite na njega, tako da vaše butine budu pored njegovih, ivice kade poslužiće kao dobrar oslonac. Možda ćete imati blagu upalu stomačnih mišića izazvanu neplaniranim fitnesom ali nećete zažaliti.

5. Malo greha u dnevnom boravku

Sedite na sofu ili kauč oslanjajući se leđima na naslon, dok su vam stopala takođe oslonjena na sedalnom delu kauča, vaš dragi bi trebao da klekne ispred vas i između vaših nogu. Uhvatite se za njegove ruke i pomerajte napred i nazad, podižući kukove na gore. Ova mala karlična vežba učiniće da se svaki put kada ugledate trosed u dnevnom boravku naježite i zacrvenite.

thumbnail.php

6. Akcija na stepeništu

Kleknite na stepenicu, oslanjajući se rukama na jednu ili dve stepenice iznad. On neka klekne jednu stepenicu ispod vas, držeći se za vaš struk i kordinišući pokrete na taj način. Stepenice nikada više neće posmatrati na isti način.

7. Ljubavna centrifuga

Sedite na veš mašinu dok je uključena, on neka stane naspravam vas, pridržavajući vaše noge koje ćete mu prebaciti preko ramena. Uživajte u vožnji.

8. Nestašluk na prozoru

Mogućnost da vas neko uhvati u diskriminišućem trenutku ili poza koja čini čuda za V zonu, sve u vezi vas dvoje i jednog prozora je potpuno napaljivo.

9. Strast u vodi

Ukoliko još niste otišli na letovanje krajnje je vreme, a ovo je ideja koja će letovanje učiniti nezaboravnim. Dok vaš dragi stoji u vodi, obmotajte noge oko njegovih kukova, a ruke oko njegovog vrata, on neka pridržava vašu guzu. Ostalo znate sami.

10. Budite nevaljali u kupatilu

Namestite se tako da oboje možete u ogledalu posmatrati deo akcije. Novo okruženje i malo vojaerizma, zapaliće vas oboje. Sva sreća pa vam je voda na dohvat ruke.

Balkan lifestyle/Cosmopolitan.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Poznati glumac hitno završio u bolnici!

Ana Ivanović na jutarnjoj rekreaciji! Foto