in

Džej presrećan: Unuk liči na mene, ima lopovske prste!

Presrećan sam što sam deda. Moj unuk se zove Andrijan, a to je kombinacija imena Ane i Adila. Mali već liči na mene, ima lopovske prste, šalio se Džej.

Na snimanju novogodišnjeg programa na jednoj televiziji između ostalih bio je i novopečeni deda Džej Ramadanovski koji je, kao i obično, bio odlično raspoložen.

Presrećan sam što sam deda. Moj unuk se zove Andrijan, a to je kombinacija imena Ane i Adila. Venčali su se u krugu najužih prijatelja i rodbine, ali ćemo veliku svadbu napraviti na proleće. Mali već liči na mene, ima lopovske prste„, šalio se Džej koji je ponosno pokazivao sliku novog člana porodice kolegama i novinarima. Uz čašicu alkohola, pohvalio nam se svojim donžuanskim podvizima.

Ja uvek imam devojku. I to ne jednu, već nekoliko njih. Nekada sam za seks morao da platim, a sada meni plaćaju kako bi bile sa mnom„, rekao nam je Džej, i otkrio još jednu ekskluzivnu informaciju.

Planiram da angažujem nekoga da napiše knjigu o meni i mom životu. Zvaće se „Bela žena“. Naziv vam sve govori, neću ništa dalje da otkrivam„.

Balkan lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Filip priznao: Stanija i ja smo raskinuli!

Zorica Brunclik otvoreno: Vesna Zmijanac je slala gangstere da prebiju Kemišu prste!