in

VELIČINA IPAK BITNA: Žene lakše postižu vrhunac uz veći penis!

 

Nedavno istraživanje objavljeno u „The Journal of Sexual Medicine“ otkrilo je da je ženama lakše dostići vrhunac ako je penis njihovog partnera veći.

Kako ne postoje sva identična frajera, tako ne postoje ni dva identična penisa.

Postoji toliko različitih veličina, oblika, tonova kože, tako da je nemoguće reći što je normalno kad se upoznajete s njegovim najvećim ponosom.

Jeste li se ikada zapitali šta to seks s jednim muškarcem čini tako fantastičnim, dok s drugim, bez obzira na to što ste zaljubljeni, jednostavno nije tako dobro? Imamo odgovor…

Ništa vam ne daje toliko seksualnog samopouzdanja kao saznanje da, kada se vaša tela spoje, nastaje genijalan provod. I što vas posebno kopka, niste onako ludo zaljubljeni u njega kao što ste bili u bivšeg s kojim je u krevetu bilo mnogo manje eksplozija i radosti? U čemu je stvar?

Nedavno istraživanje objavljeno u „The Journal of Sexual Medicine“ otkrilo je da je ženama lakše dostići vrhunac ako je penis njihovog partnera veći.

Ipak, stvari nisu tako jednostavne jer je i ženska anatomija, kao i muška, raznovrsna u pogledu oblika i veličina. Veće nije uvek bolje, nego je stvar u tome kako se vaše anatomije uklapaju.

Veličina, oblik i širina penisa variraju, kao i veličina i oblik grudi. Studija provedena na Univerzitetu Ulster otkriva da je prosečan penis (u erekciji) dugačak oko 14 centimetara i ima obim od 12 centimetara, a većini muškaraca opadne za tri centimetra i u obimu i dužini kada nije u erekciji.

Dimenzije ispod 7 centimetara smatraju se mikropenisom, a sve iznad 16 centimetara spada u kategoriju XXL.

Hirurgija povećanja penisa je u porastu, ali iako studija ukazuje na to da je ženama lakše dostići vaginalni orgazam s obdarenijim partnerom, to ipak nije jedini razlog.

Balkan lifestyle/Tip.ba

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Džej presrećan: Unuk liči na mene, ima lopovske prste!

OPUŠTENCIJA – Cecina i Anabelina ćerka uživale u provodu! (Foto)