in

ZET MU NIJE NIŠTA UČINIO – Miroslav Ilić: Šutanovac me je mnogo koštao!

Miroslav Ilić tvrdi da mu je u životu mnogo odmoglo što mu je zet Dragan Šutanovac, jer je mnoge tezge odbijao, budući da nije želeo da narod pomisli kako mu zet namešta pare. Takođe, tvrdi da je sa Cecom u dobrim odnosima, iako je sa Arkanom svojevremeno bio u svađi.

– Mene je zet dosad samo koštao. Kaže mi: “Ej, ljubim te, je l’ možeš da odeš tamo, ovi moji nešto prave, ali nemoj da ih odereš. Uzmi nešto malo, ali molim te, nemoj zbog mene“. Pre tri godine zvali su me gradski oci iz Niša da pevam na trgu i odbio sam. Rekli su da će mi uredno platiti, ali ja nisam želeo, da ne bi novine sutra pisale da mi je zet namestio. Nije on meni ništa učionio, i dalje me samo košta – kaže Miroslav i dodaje da nije bio za to da DS formira vladu kada je dobio izbore.

dragan sutanovac

 

Takođe, Miroslav prića o odnosu sa pokojnim suprugom Cece Ražnatović, Arkanom.

– Nema razloga da ne budem sa Cecom u dobrim odnosima. Između Arkana i mene se dogodio čuveni nesporazum u klubu “Duga”. U to vreme sam umeo neprimereno da se raspištoljim. Dobio sam udarac ispod stola u cevanicu da bih se dozvao pameti. Kada sam pitao Željka zašto me je udario, on mi je rekao: “Ti nisi normalan čovek. Hitno se mani alkohola. Da je neko drugi bio na tvom mestu, ubio bih ga” – priča Ilić.
Balkan lifestyle/Telegraf.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Džej presrećan: Unuk liči na mene, ima lopovske prste!

OPUŠTENCIJA – Cecina i Anabelina ćerka uživale u provodu! (Foto)