in

Zorica Brunclik otvoreno: Vesna Zmijanac je slala gangstere da prebiju Kemišu prste!

Dok uživa u ljubavi sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišem, Zorica Brunclik ne može da zaboravi period kada je počela da se zabavlja sa današnjim suprugom, i kada je njegova bivša žena Vesna Zmijanac slala gangstere da mu prebiju prste kako ne bi više mogao da svira harmoniku.

Zorica je otvorila dušu u emisiji „Goli život“ i ispričala sve ono što joj leži na duši, čak i po cenu da opet pokrene „rat“ sa Vesnom.
– Nudila sam da joj vratim Kemiša, uvek sam bila slaba prema njoj. Posle je ona preko svoje prve ljubavi, slala gangstere da Kemišu prebiju prste da više ne bi mogao da svira – izjavila je Zorica u emisiji koja se emituje na Televiziji „Hepi“ i dodala:

– Kad mi je jedan od nekadašnjih predsednika Srbije nudio broj telefona, dala sam ga njoj da i ona uđe u istoriju – rekla je Brunclikova, koja je između ostalog pričala i o druženju sa Slobodanom Miloševićem i Mirom Marković, šta im je pevala, a šta je Slobodan sam pevao i spremao za goste u kuhinji.
– Kada je NATO pogodio kuću Miloševića, ja sam prva stigla kod njih, dok su se svi ostali razbežali, a zbog toga sam i došla pred sud Otpora, koji je obaćao da će me poštedeti ukoliko im bude plaćala sto maraka dnevno.
Kada smo pozvali Brunclikovu da nam ispriča da li ima povoda da posle toliko godina opet pokreće ovu priču, ona nije bila dostupna za komentar, ali ni Vesna Zmijanac nije bila raspoloženja za priču na ovu temu.
– Od mene nećete dobiti nikakav komentar. Ni reč vam neću reći – bilo je sve što je izjavila.
Podsećanja radi, nesuglasice između Vesne i Zorice počele su nakon razvoda Zmijančeve i Kemiša, a kada je Brunclikova počela da se zabavlja sa poznatim harmonikašem. Tada je Vesna bila ljuta na svoju koleginicu, i u to vreme često su se viđali natpisi u medijima da joj je Zorica otela muža. Zorica je pričala kako joj je Zmijančeva smeštala, te se zbog nje učlanila u JUL.
– Sve je to počelo zbog Vesne Zmijanac, koja je bila u vezi sa moćnim ljudima i odlučila je da me zabrani, da se ne pojavljujem. Ja sam bila u braku sa Miroljubom i to je bila njena osveta. Nisam imala kud. Videla sam Aleksandra Tjanića kako na televiziji priča da je Slobodan Milošević čestita ličnost, ali da mu se ne može prići, a Tijanića sam jako poštovala. Sela sam malo, razmislila i odlučila da pozovem Miloševićevu suprugu – pričala je svojevremeno Brunclikova.

Kemiš javno isprozivao Vesnu!

vesna zmijanac

 

Nakon mnogobrojnih tekstova da je Zorica Brunlik „otela“ Miroljuba Aranđelovića Kemiša od Vesne Zmijanac, poznati harmonikaš je pre tri godine javno zamolio pevačicu da ispriča istinu o njihvom razvodu.

– Sve ove godine sam ćutao, jer sam džentlmen i neću svoj život da iznosim u javnost. Ali, 25 godina nakon mog i Vesninog razvoda traje agonija. Slušam kako je mene neko oteo, preuzeo, rasturio mi brak. Samo još da neko bude optužen i da me je kidnapovao. Kunem se u sve moje da Zorica nikada nije bila deo te priče i nije ni bila u mom vidokrugu dok sam bio u braku. Jedino Vesna i ja znamo pravi razlog i zato je pozivam da ga ona ispriča javno. Skinite se sa grbače Zorice Brunclik jer žena nije kriva. Volim Zoricu najviše na svetu i ne želim da ispašta zbog nečega sa čim nema veze – izjavio je tada harmonikaš.

Nikolija provokativna po ugledu na mamu!

nikolija jovanovic

 

„Gledaj majku, biraj ćerku”, rečenica koja bi mogla u svakom smislu opisati Vesnu Zmijanac i njenu jedinicu Nikoliju Jovanović, koja se na novogodišnjem snimanju DM sata pojavila oskudno obučena i tokom nastupa pokazala i više nego što je bilo ko očekivao. Njena mama je samo dan pre Nikolije, „počastila“ publiku providnom haljinom koja je otkrivala grudi, a već smo imali priliku da čujemo od folk pevačice kako je savetovala ćerku da pokaže sve što ima.

– Nikolija je lepa, mlada, pametna devojka, kada će da pokaže svoje zmijsko telo, ako ne sad. Ona se obuče i pita me kako joj stoji, prva sam koja joj kaže da skine brus. Šta će joj kada ima lepe grudi – pričala je Vesna.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Džej presrećan: Unuk liči na mene, ima lopovske prste!

OPUŠTENCIJA – Cecina i Anabelina ćerka uživale u provodu! (Foto)