in

Pevači napadaju Bregu zbog Karleuše: Ako želiš nas, otkaži joj gostovanje!

Nakon što se saznalo da će Goranu Bregoviću na koncertu u Sarajevu gostovati Jelena Karleuša, proslavljen kompozitor trpi pritisak od strane drugih pevača.

Najvaljeno je da će 19. decembra će u Sarajevu biti održan veliki humanitarni koncert proslavljenog Gorana Bregovića koji će u sarajevskoj „Zetri“ te večeri ugostiti i neka od najvećih muzičkih imena sa ovih prostora.
Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste da od kada je objavljeno da će mu se u jednom segmentu na koncertu pridružiti i pop diva Jelena Karleuša, pojavila su se i negodovanja nekih pevača.
Što zbog straha da će biti u drugom planu, ličnog animoziteta ili nečeg trećeg, tek, nekolicina pevača dalo je sebi pravo da vrši pritisak na velikog kompozitora i traži da se Karleuša izuzme sa spiska gostiju.
jelena karleusa
Kako nezvanično saznajemo, reč je o SMS porukama, pozivima, apelima zajedničkih prijatelja pa do mejlova upućenih Bregi, sve sa istom porukom ona ili mi. I sve to ne bi bilo ni toliko čudno, ako uzmemo u obzir da je napad na JK postao neka vrsta tradicije međju javnim ličnostima, ali ovog puta reč je o humanitarnom koncertu gde je pokazivanje zavisti i mržnje krajnje neprimereno i sramotno.
Kako saznajemo, najglasniji protiv Karleuše su nekadašnja velika zvezda EX Jugoslavije Lepa Brena, za koju se zna da godinama ne podnosi JK, i da ju je zabranila u svim Grandovim emisijama uprkos protivljenju Saše Popovića, potom Aca Lukas kome je JK bila gost na tri koncerta, i još neki.
Sa druge strane, zbog Karleušinog učešća oduševljenje su pokazale Dragana Mirković i Severina, koje su i osudile ponašanje pomenutih kolega.
lukas,sonja i brena
Da je Goran Bregović čovek svetskog kalibra pokazatelj je i činjenica da je ostao imun na pritiske i ucene, dajući do znanja svima da ga estradni ratovi ne zanimaju. Da li će se Lepa Brena i Aca Lukas, pojaviti na ovom humanitarnom koncertu ostaje nam da vidimo, ali jedno je sigurno, a to je da će JK zajedno sa svojim kolegama na čelu sa Goranom Bregovićem, prirediti veče za pamćenje!
Balkan lifestyle/Alo.rs/Opera17

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Zorica Brunclik otvoreno: Vesna Zmijanac je slala gangstere da prebiju Kemišu prste!

Horoskop za utorak 3. decembar!