in

MALO JOJ LOVE: Bojana zbog para prozvala Vladimira Stojkovića!

Opet udarila na bivšeg…

 

Rajićevoj očigledno nije dovoljna suma koju joj još uvek zakoniti suprug Vladimir daje, pa ga kao kroz šalu bocka na Fejsbuku.

Provocira ga na sve načine.
Bojana Rajić ponovo je javno udarila na svog uskoro i zvanično bivšeg supruga Vladimira Stojkovića. I to preko Fejsbuka.

– Igramo se Lav i ja prodavnice, on kupac, ja prodavac. Hoće čovek da mu kusur bude veći od sume koju je platio. Imaju ti Stojkovići računicu kakvu još videla nisam – napisala je Rajićeva i dodala nekoliko smajlija.

Prema saznanjima Kurira, poznati golman Bojani i dalje daje ozbiljne količine novca iako nije u obavezi da to radi, ali njoj to očigledno nije dovoljno, pa je na društvenoj mreži napisala pomenuti status. Očigledno da je to i poruka Vladimiru.
Ispod statusa bilo je mnogo komentara, poput: „Hoćeš da kažeš da je to ‚deža vu‘ sa starijim Stojkovićem?“, „U tom slučaju, ja bih pre rekao da je on povukao na vas Rajiće“…

Inače, kako smo čuli od Stojkovićevih bliskih prijatelja, on je bio iznenađen kad su mu saopštili da je Rajićeva napisala tako nešto. Ipak, kad smo ga pozvali, nije nam se javljao, niti je odgovarao na poruke, jer kao po običaju, ne želi da priča o privatnom životu.

vladimir-stojkovic-1386025543-406727

Balkan lifestyle/Kurir/Fonet

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bojan Bjelić predstavio „Prvu rezervu“!

IVER – KLADA – Kao mama Vesna Zmijanac… Nikolija Jovanović pokazala gole grudi!(Foto)