in

Ognjen Amidžić: Želim da mi Danijela rodi petoro dece!

Voditelj proslavio rođenje naslednika

Nema lepšeg osećaja. Beba je dala smisao mom životu, rekao voditelj, kome su prinovu čestitali brojni prijatelji i kolege.

Pocepali srećnog oca!

Voditelj televizije Pink Ognjen Amidžić i njegova supruga, manekenka Danijela Dimitrovska, u petak su postali roditelji dečaka Matije. Srećni tata obreo se sinoć na novobeogradskom splavu „Ofis pab“, gde je s najbližim prijateljima i saradnicima proslavio rođenje prvog deteta.

– Još nisam svestan toga da sam postao otac. Najvažnije mi je da su mama i beba dobro. Sin je na porođaju dobio ocenu deset – kaže Amidžić i dodaje:
– Nema lepšeg osećaja. Beba je dala smisao mom životu. Voleo bih da imamo petoro dece, da budem realan – troje, a sigurno dvoje.

cemo

Među prvima je stigla Aleksandra Jeftanović. Nešto kasnije na slavlju su se pojavili Marko Kon u pratnji supruge Milice, Mladen Mijatović, Tamara Paunović i Ana Pendić. Po starom srpskom običaju, košulju novopečenom ocu cepali su svi pri čestitanju.
– Iskreno sam se nadao da će beba ličiti na mamu, ali mislim da je više na mene. Rano je govoriti da li ima veliki nos. Ima moje grimase. Danijela kaže da sam isti ja. Pubertet je preloman. Nema brkove, ali ima kosicu – u svom stilu će voditelj, koji otkriva da su njegovi predlozi za ime deteta u startu otpali.

aleksandra-jeftanovic-1386033448-406845

– Mama je dala ime sinu, a ja ću jednog dana dati drugom detetu i, ako bog da, ćerki. Rano je pričati o tome.
Proslavi su prisustvovali i Ognjenovi prijatelji iz Šapca. Za dobar štimung bili su zaduženi Ćemo i Ivana Bojanović, a i veseli tata se latio mikrofona. Žurka je potrajala do ranih jutarnjih časova.

Balkan lifestyle/Kurir

 

 

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bojan Bjelić predstavio „Prvu rezervu“!

IVER – KLADA – Kao mama Vesna Zmijanac… Nikolija Jovanović pokazala gole grudi!(Foto)