in

Šeki Turković: Posle „Farme“ se osećam kao pas!

Poznati pevač Šeki Turković srećan je što je napustio imanje u Lisoviću i ne može da opiše sreću kada je video drage ljude, a taj osećaj je objasnio na veoma zanimljiv način.

– Verujte mi da se posle tri meseca u „Farmi” osećam kao pas kada ga pustite sa lanca. Verujte, baš kao pas – bilo je prvo što nam je Turković rekao, a onda je nastavio:

– Nisam znao koga da stavim za gazdu, a Ekrem me je molio ceo dan da napišem njegovo ime, pa sam mu ispunio tu želju. Ono tamo je velika životna škola, to iskustvo ne može da se plati nikakvim parama. Ne znam šta mi je trebalo da uđem – priča nam pevač i dodaje da su ga Jelena Jovanović i Edin razočarali.
– Mnogi su me razočarali, najviše Zorica Marković, ali ona je priča za sebe. Na Edina sam ljut, kao i na Jelenu, jer su svi kolektivno nastradali zbog njih. Mogao je da odbije zadatak, a ne da se brčka u džakuziju, uživa u masaži, a onda odbije da igra igru. Budi fer do kraja. Verujte mi, ja sam bežao napolje i radio, a niko to nije cenio, nisam mogao da izdržim u kući i da slušam one svađe – kaže nam Šeki, koji će se sada posvetiti karijeri i novom albumu.
Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bojan Bjelić predstavio „Prvu rezervu“!

IVER – KLADA – Kao mama Vesna Zmijanac… Nikolija Jovanović pokazala gole grudi!(Foto)