in

Filip pokušava da se pomiri: „Stanija, ne mogu bez tebe“

Panajotović je shvatio da bez Dobrojevićeve ne može i da mu mnogo nedostaje od kako su prekinuli svaki kontakt.

Iako su šanse za pomirenje Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića veoma male, maneken je objasnio kako se pokajao za sve loše što je uradio i doneo odluku da će se boriti svim snagama da vrati starletu. Panajotović je shvatio da bez Dobrojevićeve ne može i da mu mnogo nedostaje od kako su prekinuli svaki kontakt.

– Ja sam ishitreno reagovao i ružno je sve ovo ispalo. Mnogo mi je žao zbog svega i izvinjavam se devojci sa kojom proveo ovoliko vremena i što sam postupio klinački. Neću da pričam šta ću sada uraditi, ali ću se svakako boriti za nas. Znam da sam pogrešio i pokušaću da sve to ispravim. Želim da je vratim – izjavio je Panajotović.

– Bio sam nezadovoljan nekim svojim stvarima i zapostavio sam je, ali sam sve to sredio i stao na noge. I sada hoću da sa nama bude sve kao što je bilo i pre. Nedostaje mi i ne mogu bez nje – kaže maneken, koji ne poriče da je nekoliko sati čekao ispred Stanijinog stana u Novom Sadu, ali se straleta nije pojavila.

– To je privatno, zbog nečeg drugog – odgovorio je Filip na pitanje kako se osećao kada mu bivša devojka nije otvorila vrata.

Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za utorak 3. decembar!

Horoskop za petak 6. decembar!