in

Miodrag Maksić Miki:“Pesmu sam posvetio jednoj velikoj zvezdi, sa kojom sam bio u ljubavnoj vezi“!

Miodrag Maksić Miki poznati je i jedan od boljih frizera i šminkera u Srbiji. Vlasnik je eminentnog frizerskog salona kroz koji su prošle gotovo sve velike zvezde estrade kako iz Srbije tako i drugih država bivše Jugoslavije.

Mnoge estradne ličnosti koje su svoje frizure ”sređivale” upravo kod Mikija savetovale su ga da se zbog svog pevačkog talenta počne baviti i muzikom, pa je rezultat toga njegov prvi singl pesma ”Zbog tebe”.

Bez obrade glasa koja je danas moderna, popularni frizer iz Novog Sada, svoj prvi singl posvetio je upravo jednoj velikoj zvezdi-pevačici iz Srbije sa kojom je bio u vezi i sa kojom se trebao i venčati, ali nažalost sve je kako Miki peva u pesmi i puklo.

„Ne bih da pominjete identitet pevačice, bilo je lepo dok je trajalo, ovo je moj prvi singl i u svemu ovome sada važan sam ja. Ne volim da se hvalim, ali da kažem ko me sve od velikih pevača nagovarao da počnem da snimam, moje ime bi dobilo još na težini, ali eto pesma se već sluša i dopire do fanova folk muzike.Ako krene kako sam zamislio nastavljamo dalje, ali makaze nikada neću ispustiti iz ruku, jer za lep izgled mnogih pevačica sa estrade zadužen sam upravo ja“-rekao nam je Miki.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za utorak 3. decembar!

Horoskop za petak 6. decembar!