in

POTPISALA UGOVOR SA IZDAVAČEM – Marija Šerifović izdaje knjigu!

Nakon dugo najavljivanog autobiografskog filma Marije Šerifović pod nazivom „Ispovest“, u kojem je kroz razna i šokantna priznanja putem video-snimaka ispričala svoju životnu priču, popularna pevačica je za svoje obožavaoce pripremila i autobiografsku knjigu.

U svom novom ostvarenju, koje će se naći u prodaji početkom 2014. godine, Marija Šerifović otkriva neverovatne činjenice iz svog života koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

– Knjiga obuhvata mnogo događaja iz mog života koje je bilo nemoguće ili pak bolno snimiti, a mnogo lakše napisati. Trebalo bi da se nađe u prodaji početkom sledeće godine. Predstavljam knjigu na kojoj sam radila pune dve godine i u koju sam smestila jedan život od 30 godina.
Kada čovek želi da bude iskren, onda nema igranja s idejom o čemu i šta napisati. Ovom knjigom želim da pošaljem poruku svim očevima da vide kako ne treba da se ponašaju, a sve majke da vide šta ne treba da trpe i, ono što je najvažnije – volite sebe kakvi god da ste – rekla je Šerifovićeva.
Balkan lifestyle/Alo.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za utorak 3. decembar!

Horoskop za petak 6. decembar!