in

SEKA ALEKSIĆ SUPERZVEZDA: Milan Stanković preko mene hoće popularnost!

JEL ČUO NEKO ZA MALOG PLAVOG?

Aleksićeva uverena da ju je nekadašnji učesnik Evrovizije iskoristio kako bi sebe plasirao u medije.

Pevačica Seka Aleksić se u svom novom blogu osvrnula se i na nedavni sukob na društvenim mrežama između nje i kolege Milana Stankovića, putem kog ja je indirektno „prozvala“.

Davno sam prihvatila da je besplatna reklama, pojavljivanje na raznim portalima pominjući mene, brz način do kratke pažnje, tako da se ne ljutim. Ipak, iznenadim se, zapitam se „zašto?“, ali ne ljutim se. Samo ne mogu da verujem da će se muškarac porediti sa ženom, čak je i prozvati zarad malo, malo pažnje. Svaka čast svim onim muškarcima koji, čime god se bavili, kakvi god bili, poštuju osobu koja je žena –sa njenim vrlinama i oblinama“, napisala je Aleksićeva aludirajući na nedavne komentare njenog kolege.

Podsetimo sukob među kolegama nastao je kada je Stanković na Tviteru napisao da neće da jede pre nastupa kako ne bi izgledao kao Seka Alekić, na šta je ona oštro odreagovala:

Napuderisanom sa ženskim prstenjem bih preporučila da me zaobiđe, inače ću mu lično lupiti šamarčinu kad ga vidim. Već treći put ovo radi“, napisala je Seka.

Balkan lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za utorak 3. decembar!

Horoskop za petak 6. decembar!