in

SKANDAL U BEČU – Vlasnik lokala optužio „Zvezdu Granda“ da je seksualno napao maloletnika!

Sani tulić, vlasnik restorana „Gurman“ u Beču, optužio je pobednika „Zvezda Granda“ Amara Jašarspahića da je napastvovao dečaka od 17 godina u toaletu njegovog kluba! Ovu priču potvrđuje i maloletni M. K. koji je prema vlastitim tvrdnjama bio pevačeva žrtva 22. novembra kada je gile nastupao u pomenutom lokalu.

– Dok je pevao Amar je sve vreme gledao u mene, namigivao mi i pozdravljao me. Mislio sam da je to neka zajebancija, dok mi on posle nastupa nije rekao: „ajmo kratko do WC-a zajedno.“ Meni nije bilo jasno zašto, kad on mene u wc ugura u kabinu. Sav zbunjen upitao sam ga šta to radi, kad on meni: „Pa eto, bi li ti voleo da dobiješ ‘plejstejšn 4′“. U tom trenutku počeo je da skida gaće sa pričom da sam baš sladak. Uhvatio me je za lice i počeo da me miluje i mazi. Verovatno je hteo da me poljubi. Zgranut, počeo sam da dovikujem: „Upomoć! Upomoć!“ Na svu sreću, ušao je vlasnik restorana i čuo me kako vičem da se otvore vrata. Meni je bilo tako nezgodno da ne pomisle ljudi da sam peder –rekao je M. K.

– Ja sam sasvim slučajno naišao, kad čujem da neko dovikuje: „Upomoć!“ Naredio sam da se otvore vrata. Imao sam šta i da vidim – pevač sa spuštenim gaćama i dečak koji je sav uplašen. Na moje pitanje šta se dešava Amar je vidno zbunjen promrmljao: „Paaaa, ovaj… mi ušli da pišamo“. Ne znam šta bi se desilo da nisam naišao. Ne želim ni da pomislim. Bio sam iznenađen, šokiran. sreća, spasao sam dečka –kaže Sani Tulić i dodaje da je pevač dodirivao i osoblje za zadnjicu i trežio im brojeve telefona.

Kako navodi M. K, Gile mu se sutradan obratio na „fejsbuku“ objašnjavajući da mu je neprijatno, jer on nije baš tako mislio:

– Sve te poruke je videla devojka i počela da me ispituje šta se dešava i zašto on meni šalje poruke. Ništa mu ne odgovaram i šta da mu odgovorim.

Tulić tvrdi: Gile bio pijan, možda i drogiran!

Tulić kaže da je pevač bio i pod uticajem narkotika.

– Totalno sam nezadovoljan nastupom. Ostavio je publiku bez pozdrava i pobegao sa bine, iako su fanovi želeli da im ispuni bar još koju želju. Bio je vidno pijan, možda i pod uticajem narkotika. Ko će ga znati?

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za utorak 3. decembar!

Horoskop za petak 6. decembar!