in

PODNETA PRIJAVA – Otac dečka Goce Tržan pištoljem pretio novinaru!

Intervjui koji se rade sa porodicama javnih ličnosti obično se završe srdačnim pozdravom, ali to nije bio slučaj i sa roditeljima Radovana Novakovića, dečka Goce Tržan, koji su prijatan razgovor okončali preteći pištoljem novinarki i fotoreporteru.

Naime, ekipa „Pulsa“ otišla je u Bač kako bi razgovarala sa roditeljima mladog bubnjara koji se zabravlja sa pevačicom i od njih čuli kakva je Tržanova i da li su je upoznali. Kada su pokucali na vrata porodične kuće Novaković, ugostio ih je Rašin tata Dragan, koji je ljubazno pozvao novinarku i fotografa na kafu.

Gocini budući svekar i svekrva su pričali sve najlepše o snaji, i baš tako je nazivali, a prijatno ćaskanje prekinuo je Rašin telefonski poziv. Kada mu je otac rekao da sedi sa novinarima, bubnjar je počeo da viče rekavši mu da izbaci ekipu napolje.

– Neću da uradim ono što je on rekao i da vas izbacim napolje. Nemojte prozivati Rašu jer je on jedan običan dečko koji nikakvog interesa u toj vezi nema, osim ljubavi – rekao je grubim tonom domaćin. Nakon što se čuo sa sinom, posle nekoliko minuta ga je pozvala i Goca.
Nakon što je Tržanova pozvala budućeg svekra u trenutku dok je sedeo sa novinarkom i fotografom, Rašin otac iz kredenca izvadio oružje i pretio ekipi „Pulsa“
– Ne brini, sada ću ja njih da pretresem – odgovorio je Dragan Novaković, a zatim je spustio slušalicu i otišao do kredenca, odakle je izvadio pištolj i spustio ga na sto ispred novinara.
– Budeš li nešto pisala, naći ću te! Sa mnom nema šale – izgovorio je besno pevačicin svekar, a to je bio znak da ekipa „Pulsa“ mirno ustane i napusti Novakovićev dom, a protiv Dragana Novakovića je podneta i krivična prijava.
Budeš li nešto pisala, naći ću te! Sa mnom nema šale pretio je otac Gocinog izabranika.
Balkan lifestyle/Alo.rs/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKA ALEKSIĆ SUPERZVEZDA: Milan Stanković preko mene hoće popularnost!

Izazovne fotke ćerke Suzane Mančić! Foto