in

PROGONI JE – Nataša Bekvalac u strahu od manijaka!

Nataša Bekvalac ovih dana živi u strahu jer se našla na meti manijaka koji je uhodi i ostavlja poklone ispred vrata stana u koji bi uskoro trebalo da se useli. Pevačica još nije alarmirala policiju, jer se nada da će anonimni muškarac odustati.

Taman kada su svi radovi oko njenog novog stana privedeni kraju i kada bi trebalo da pakuje stvari koje će preneti u novi dom, Nataša Bekvalac je saznala da je progoni manijak, zbog kojeg već danima razmišlja šta bi bilo pametno da uradi, saznaje “Blic“.

– Nataši se sada dugoočekivana selidba i ne mili. Sve je počelo kada su je majstori koji su obavljali završne radove u njenom stanu obavestili o tome da je nedavno dolazio jedan gospodin u srednjim godinama da se raspituje kada bi ona trebalo da počne da živi tu. Misleći da je to neko od njenih prijatelja, odgovorili su mu da ni oni ne znaju tačan datum, ali da će to svakako biti uskoro – priča jedan od Natašinih prijatelja koji je upućen u situaciju.

Nataša je pokušala da sazna da li je neko od njenih prijatelja dolazio da obiđe radove, ali pošto niko nije odgovorio potvrdno, brzo je zaboravila na čitav slučaj. Međutim, kada je nedavno otišla da obiđe stan, ispred vrata je pronašla nekoliko sitnih poklona: cveće, čokoladice i parfem. Svaki paketić je imao i poruku.

– Na papirićima je pisalo “Uvek sam tu za tebe“ i “Jedva čekam da mi budeš blizu“. Dok je čitala te poruke, hvatala ju je jeza. Komšije su joj rekle da su tog čoveka videle kako obilazi oko zgrade i zainteresovano razgleda okolinu. Nataša se konsultovala sa prijateljima, koji su je posavetovali da ukoliko se ovo nastavi, ceo slučaj prijavi policiji. Ona će to i učiniti sigurno, ne samo zbog sebe nego i zbog činjenice da će tu živeti sa detetom – kaže izvor blizak Nataši, i dodaje da se pevačica nada da će nepoznati čovek ipak odustati.

U želji da čujemo njen komentar o celoj situaciji pozvali smo pevačicu, ali je ona ostala nedostupna do zaključenja ovog broja.

Pevačice često na meti progonitelja

Goca Tržan

Bila je na meti izvesnog M.V. (42), koji je po gradu lepio plakate na kojima piše da želi da dođe do Gocine adrese. Dotična osoba se čak obratila i MUP-u u želji da dođe do Gocine adrese, zbog čega je pevačica tražila zaštitu.

Rada Manojlović

Posle višemečnog uhođenja, pevačica se obratila policiji. Manijak je identifikovan i izdata mu je zabrana prilaska pevačici. Ako je prekrši, biće momentalno uhapšen.

 

Mira Škorić

Pevačica je čoveka koji joj je danima ostavljao pisma ispred vrata prijavila policiji. Manijak s kapuljačom ju je vrebao u mraku, posle čega Mira nigde nije išla sama.

 

Milica Pavlović

Bila je žrtva momka koji je nabavio njen broj telefona i u pola noći joj je slao poruke uznemirujućeg sadržaja. Ona je broj s kojeg je dobijala poruke prijavila nadležnima.

 

Policija: Što pre prijaviti

U beogradskoj policiji nam je saopšteno da im pevačica nije prijavila slučaj:

– Ne postoji nikakva prijava Nataše Bekvalac. Naš savet je da što pre podnese prijavu protiv N.N. lica, a policija će, kao i u svim sličnim slučajevima, podrobno istražiti i postarati se da se čitav problem što pre reši.

Balkan lifestyle/Blic.rs

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKA ALEKSIĆ SUPERZVEZDA: Milan Stanković preko mene hoće popularnost!

Izazovne fotke ćerke Suzane Mančić! Foto