in

Milan Mitrović, Milica Pavlović i Katarina Živković u humanitarnoj akciji!

Zvezde „Granda“ pomažu Milanovom drugu.

Voditelj i folk pevač Milan Mitrović je organizovao humanitarni koncert za ponedeljak 9. decembar koji će se održati u njegovoj rodnoj Kuli u sportskoj hali „Petefi“.

–Koncert organizujem za svog prijatelja iz detinjstva i momka sa kojim sam išao zajedno u školu. Dušan Travica je bio sa još dva momka na studentskoj razmeni u Americi. Njih trojica su imala udes i jedan od njih je poginuo, jedan je upućen na kućno lečenje, a Dušan je i dalje u Americi i neophodna mu je pomoć za dalje lečenje, izjavio je Mitrović za „Pulsonline“.

–Želim da pozovem sve ljude velikog srca da dođu i da zajedničkim snagama pomognemo onome kome je pomoć potrebna. Kroz pesmu i osmeh, sa željom za njihovo bolje sutra, poručila je Milica Pavlović u izjavi za “Pulsonline”.

Milanu su u akciji pomogle i njegove kolege, pa će tako na humanitarnom koncertu u Kuli u ponedeljak u 20 časova osim njega učestvovati i „Fenix bend“, Milica Pavlović, Aleksandra Bursać, Katarina Živković, Bojana Šarović, Dragi Domić i Miloš Brkić. Cena ulaznice je 200 dinara.

Balkan lifestyle/Pulsonline

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Horoskop za petak 6. decembar!

Adil: Obavljam sve roditeljske obaveze!