in

Slavica Ćukteraš i Tatjana Vojtehovska: Izbacite Staniju iz emisije!

Ćukterašica i Vojtehovska nisu želele da sede u studiju s Dobrojevićkom i nisu joj dozvolile da prisustvuje snimanju „Ja to tako“

Slavica Ćukteraš i Tatjana Vojtehovski odbile su da budu u emisiji u kojoj je kao gošća trebalo da bude i Stanija Dobrojević. Da zlo bude veće po starletu, novinarka i pevačica bile su u različitim emisijama, te je ona provela ceo dan zaludna na Pinku. Ipak, krenimo redom.

Stanija je tog jutra došla iz Novog Sada na dogovoreno gostovanje u emisiji „Ja to tako“. Puna dva sata provela je u šminkernici i kod frizera, i taman kad je trebalo da uđe u studio, došlo je do komplikacija. Videvši da će deliti emisiju sa starletom, Slavica je pobesnela!

– Ja idem kući ovog momenta! Daj, bre, kako ste nas to sastavili! Po kojoj logici! – vikala je Ćukterašica na sve u studiju.

Shvativši da će ostati bez gosta, voditeljka Ivana Baltić zamolila je organizatore da smire strasti, ili da nađu alternativno rešenje, što su i učinili prebacivši Staniju da gostuje u „Ja to tako“, ali u emisiju koja se snima nekoliko sati kasnije. Nažalost, i nakon tročasovnog čekanja ponovio se isti scenario. Ovog puta s Tatjanom Vojtehovski.

– Bilo je zaista mučno gledati da je i iz druge emisije izbacuju – kaže naš izvor s lica mesta:

– Videlo se da je voditeljki neprijatno, te je odlučila da uradi samo desetak minuta namenskog intervjua i zahvali joj se na dolasku. Čak ni tad starleta nije sedela u studiju s gostima, već je bila izolovana sa strane.

stanija 1

 

Kad smo je pozvali za izjavu, nije htela da komentariše ovu neprijatnost, a u emisiji „Priča se, piše se…“ na sličnu temu Stanija je rekla:

– Čini mi se da nema osobe na domaćoj javnoj sceni koja me bar jednom nije „pljunula“. To me ne potresa – kazala je Dobrojevićeva.

Balkan lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PORODICA ZABRINUTA ZA POP DIVU – OPASNO: Nataša Bekvalac ima samo 49kg!

JOŠ MALO PA SREBRNA SVADBA – VESELO: Lepa Brena i Boba Živojinović proslavili 22 godine braka!